اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

الماس

تا سال 1726 میلادی تنها نقطه از کره زمین که در آن الماس داشت، هندوستان بود. البته از این سال به بعد در سایر نقاط زمین نیز الماس یافت شد. در حال حاضر در نقاط مختلف زمین معادن الماس بسیاری وجود دارد. ذخایر قابل اندازه گیری قابل بازیافت 10 معدن بزرگ الماس جهان به بیش از یک میلیارد قیراط می رسد. در این میان، کشور روسیه با داشتن نیمی از بزرگ ترین معادن الماس جهان در جایگاه نخست و کشور «بوتسوانا» نیز در جایگاه دوم کشور پر الماس جهان قرار دارد.

تا سال 1726 میلادی تنها نقطه از کره زمین که در آن الماس داشت، هندوستان بود. البته از این سال به بعد در سایر نقاط زمین نیز الماس یافت شد. در حال حاضر در نقاط مختلف زمین معادن الماس بسیاری وجود دارد.با احتساب بزرگ ترین معادن الماس جهان، ذخایر قابل اندازه گیری قابل بازیافت 10 معدن بزرگ الماس جهان به بیش از یک میلیارد قیراط می رسد. در این میان کشور روسیه با داشتن نیمی از بزرگ ترین معادن الماس جهان در جایگاه نخست و کشور «بوتسوانا» نیز در جایگاه دومین کشور پر الماس دنیا قرار دارد. در ادامه 10 معدن بزرگ الماس جهان را معرفی می کنیم.

 آخال

روسیه بزرگ ترین تولیدکننده و صادرکننده الماس خام در جهان است. یکی از بزرگ ترین معادن الماس جهان در این کشور واقع شده است. معدن آخال واقع در یاکوتای روسیه با داشتن 175.56 میلیون قیراط ذخایر احتمالی و ثابت شده در سال 2018 میلادی بزرگ ترین معدن الماس جهان محسوب می شود.

وانگ

معدن الماس وانگ واقع در 286 کیلومتری جنوب غربی گابورون ( پایتخت بوتوسوانا) است که تخمین زده شده که ذخایر الماس اثبات شده و احتمالی آن به 166.6 میلیون قیراط می رسد. این معدن نیز یکی از بزرگ ترین معادن الماس جهان به شمار می رود.استخراج از این معدن از سال 1982 میلادی آغاز شده است. عمقی که هم اکنون در این معدن حفر شده به 400 متر می رسد. قرار است با انجام یک پروژه توسعه ای، استخراج از این معدن تا سال 2034 میلادی ادامه یابد.

اوداچی

معدن الماس اواداچی به عنوان یکی از بزرگ ترین معادن الماس جهان در بخش یاکوتای روسیه واقع شده و سومین معدن بزرگ الماس در جهان محسوب می شود. در سال 2018 میلادی تخمین زده شده که این معدن164.46 میلیون قیراط ذخایر احتمالی و اثبات شده داشته باشد. استخراج روباز از این معدن از سال 1971 میلادی توسط لوله آغاز شد و تا سال 2016 میلادی ادامه داشت. هم اکنون استخراج از این معدن از طریق لوله به صورت زیرزمینی و در عمق 110 متری انجام می شود، این در حالی است که استخراج از آن تا عمق 200 متر طراحی شده است.

نوربا

معدن الماس نوربا نیز به عنوان یکی از بزرگ ترین معادن الماس جهان یک معدن روباز به شمار می رود که واقع در 200 کیلومتری شمال غربی نوربای روسیه است. در سال 2018 میلادی تخمین زده شده که این معدن 132.75 میلیون قیراط ذخایر احتمالی و اثبات شده داشته باشد. استخراج از این معدن از طریق لوله در روش روبازه در عمق 345 متر انجام می گیرد، این در حالی است که عمق 750 متر برای استخراج از آن در نظر گرفته شده است.عملیات استخراج از معدن نوربا از سال 2000 میلادی آغاز شده و برداشت باطله برداری از این معدن در سال 2014 انجام گرفته و استخراج از این معدن نیز از سال 2015 آغاز شده است. برنامه ریزی برای استخراج از این معدن تا سال 2022 ادامه دارد.

اوراپا

معدن الماس اوراپا به عنوان یکی دیگر از بزرگ ترین معادن الماس جهان واقع در 240 کیلومتری غرب فرانسیس تاون (مرکز بوتسوانا) است. در سال 2018 میلادی تخمین زده شده که این معدن روباز 131.2 میلیون قیراط ذخایر احتمالی و اثبات شده داشته باشد.عملیات استخراج از معدن اوراپا از سال 1971 میلادی آغاز شده و عملیات حفاری و برداشت از آن در عمق 250 متری در حال انجام است که انتظار می رود تا سال 2026 میلادی این حفاری به عمق 450 متری برسد.

کاتوکا

معدن الماس کاتوکا به عنوان یکی از بزرگ ترین معادن الماس جهان یک معدن گودال باز به شمار می رود که واقع در نزدیکی سائوریمو (آنگولا) است. این معدن در 840کیلومتری شرق لواندا (پایتخت آنگولا) واقع شده است. میزان ذخایر معدن کاتوکا 130میلیون قیراط تخمین زده می شود. بهره برداری از این معدن از سال 1993 میلادی آغاز شده است.در سال 2016 میلادی از میزان 11.42 میلیون تن سنگ استخراجی 7.65 میلیون قیراط الماس استحصال شد که 75 درصد از تولید الماس در آنگولا را تشکیل می داد. عملیات معدن کاری در این معدن روباز هم اکنون در عمق بیش از 245 متر انجام می گیرد.

اکاتی

معدن الماس اکاتی به عنوان یک دیگر از بزرگ ترین معادن الماس جهان به شمار می رود. این معدن واقع در منطقه لاک دی گراس در شمال غربی کانادا است. عملیات استخراج از این معدن از سال 1998 میلادی آغاز شده و این نخستین معدن الماس به صورت روباز و زیرزمینی در کشور کاناداست که تاکنون عملیات استخراج از آن انجام شده است.در سال 2017 میلادی تخمین زده شده که این معدن 105.4 میلیون قیراط ذخایر اثبات شده و احتمالی داشته باشد. میزان الماس این معدن در ژانویه 2017 به میزان 67.8 میلیون قیراط عنوان شده است.

ونتیا

معدن الماس ونتیا به عنوان یکی از بزرگ ترین معادن الماس جهان، واقع در 80 کیلومتری موسینا در استان لیمپوپو در آفریقای جنوبی است. در سال 2018 میلادی این معدن بیش از 92.4 میلیون تن قیراط الماس داشته است. این معدن بزرگ ترین معدن الماس در آفریقای جنوبی به شمار می رود که در سال 2018 میلادی به میزان 4.2 میلیون تن قیراط الماس تولید کرده است. در این معدن 12 کیلومتر لوله «کیمبرلیت» قرار دارد.

پیش بینی می شود عملیات برداشت از معدن ونتیا به صورت روباز تا سال 2021 میلادی ادامه یابد و پس از آن به صورت زیرزمینی انجام شود. لازم به یادآوری است که عمق این معدن 450 متر و در مساحت 3.8 هکتار است.پیش بینی می شود عملیات حفاری به شکل زیرزمینی 31 سال ادامه داشته باشد. عملیات حفاری زیرزمینی از این معدن از سال 2013 میلادی آغاز شده و حفاری در آن در سال 2018 میلادی به عمق 2400 متری رسیده است. استخراج از این معدن از سال 2022 میلادی آغاز می شود.

لومونوسوف

ذخایر سنگ الماس لمونوسوف در آرخانگلسک روسیه قرار دارد که به عنوان یکی از بزرگ ترین معادن الماس جهان، سبب شده بزرگ ترین منبع ذخیره الماس در اروپا را به خود دهد. این ذخایر در سال 2018 تخمین زده شده که ذخایر اثبات شده و احتمالی این معدن 73.89 میلیون تن قیراط باشد. استخراج روباز از این معدن در سال 2005 میلادی آغاز شده است.

میر

معدن الماس میر، به عنوان یکی از بزرگ ترین معادن الماس جهان، واقع در بخش یاکوتای روسیه است. میزان ذخایر احتمالی و اثبات شده این معدن در سال 2018 میلادی به میزان 57.77 میلیون تن قیراط تخمین زده شده است. عملیات استخراج از این معدن به صورت روباز از سال 1957 میلادی آغاز و تا سال 2001 ادامه یافته است. حفاری زیرزمینی معدن میز نیز از سال 2009 میلادی شروع شد اما به دلیل ریزش معدن در سال 2017 بهره برداری از آن متوقف شده است. البته قرار است تا با بررسی ایمنی این معدن، عملیات بهره برداری از آن از سال 2030 میلادی دوباره از سرگرفته شود.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>