کامپوزیت شیشه کاربردهای مختلفی در صنایع متنوع نظیر صنعت ساختمان سازی و عمران دارد. از کامپوزیت شیشه در صنعت عمران در صورت ضعف در اتصالات، ترک در ستون ها، سازه ترک خورده و بتن کرمو، اشتباهات در طراحی، تغییر کاربری سازه، افزایش ظرفیت باربری، میلگردگذاری نامناسب، خوردگی میلگرد، افزایش بارگذاری جانبی و غیره استفاده می شود.معمولاً از کامپوزیت شیشه برای اصلاح و تعمیر بتن و یا تقویت آن استفاده می کنند. برای این کار سطح بتن باید به خوبی با مواد شوینده شیمیایی پاکسازی و آماده شود.
زیرا در صورتی که سطح بتن حفره حفره باشد و یا کامپوزیت شیشه به خوبی روی آن جای نگیرد، امکان ایجاد خلا بین کامپوزیت و بتن و در نهایت کنده شدن کامپوزیت از سطح بتن وجود خواهد داشت. برای رسیدن به سطح بتنی صاف و یکنواخت استفاده از همه روش های مکانیکی مثل شستشوی تحت فشار آب، ساب زدن، شن شویی، استفاده از سنگ فرز و غیره توصیه می شود. در صورت وجود لبه های تیز و برآمدگی نیز این لبه ها باید با استفاده از دستگاه فرز کاملاً با سطح بتن یکنواخت شوند.
کاربردهای کامپوزیت شیشه در سایر صنایع
در ارتش: در ارتش نیز از کامپوزیت شیشه به دلیل سبک بودن آن برای ساخت انواع هواپیماها و هلیکوپترهای جنگی استفاده می شود. وزن هر قطعه کامپوزیت شیشه ای تنها یک سوم وزن یک قطعه فولادی است.
در صنعت خودروسازی: کامپوزیت شیشه در صنعت خودروسازی نیز کاربرد دارد چرا که با استفاده از آن قاب های صندلی ها و اتاقک ماشین را می سازند.
در پزشکی: کامپوزیت شیشه دارای خاصیت رادیو سنتری بالایی است و این امر باعث شده که از آن برای ساخت اندام های مصنوعی در صنعت پزشکی بهره گرفته شود.
در صنعت هوافضا: کامپوزیت شیشه بسیار وزن سبکی دارد حتی سبک تر از آلومینیوم! بنابراین در صنعت هوافضا نیز کاربردهای ویژه ای دارد.
در صنایع الکتریکی: فایبرگلاس نارسانای الکتریکی است؛ بنابراین در صنایع الکتریکی برای ساخت چاپگر، رایانه و لپ تاپ مورد استفاده قرار می گیرد و دلیل آن هم کاهش و یا از بین بردن الکتریسیته ساکن موجود در این وسایل است.
مزایای کامپوزیت شیشه فایبرگلاس