کامپوزیت شیشه از اجزای مختلفی تشکیل می شود و بنابر نوع کامپوزیت شیشه ای ممکن است این مواد را تغییر دهند یا کم و زیاد کنند. بنابراین می توان از الیاف شیشه سوزنی حصیری، اروزیل، تیتان، کربنات کلسیم، سخت کننده اپوکسی، شتاب دهنده سرب و کبالت، رزین های پلی استری ایزوفتالیک و ارتوفتالیک، رزین اپوکسی و رزین وینیل استر به عنوان مواد اولیه تولید کامپوزیت شیشه یاد کرد.
به طورکلی ماده فایبرگلاس از دو بخش اصلی یعنی پلیمرهای شیشه ای و ماتریس تشکیل می شود. نقش اصلی را در کامپوزیت شیشه، الیاف شیشه دارد چرا که با ایجاد ویژگی محصور شدگی، باعث افزایش مقاومت کامپوزیت می شود. انعطاف پذیری الیاف شیشه نیز بسیار بالاست و همین امر باعث شکل گیری این نوع کامپوزیت یا فایبرگلاس می گردد. ضمن اینکه تراکم این الیاف نیز بسیار زیاد بوده و از این جهت رزین اپوکسی (ماتریس) به راحتی آن را در بر می گیرد.
دومین جزء تشکیل دهنده کامپوزیت شیشه با نام ماتریس شناخته می شود. ماتریس در واقع حکم یک چسب پلیمری را دارد که الیاف تقویتی (که در اینجا الیاف شیشه است) را به هم می چسباند. به هنگام اعمال فشار، ماتریس تغییر شکل داده و فشار را به الیاف که ماده بسیار مستحکم در انواع کامپوزیت است منتقل می کند.
یکی دیگر از ویژگی های ماتریس خاصیت جذب انرژی است که تمرکز تنش را از روی الیاف برداشته و به سمت خود جذب می کند. توانایی پر کردن انواع قالب ها، خیس کردن الیاف شیشه، داشتن زمان تا خشک شدن نهایی نیز از دیگر ویژگی های رزین یا ماتریس است. لازم به ذکر است که رزین های اپوکسی و فنولیک بیشترین کاربرد را در ساخت کامپوزیت دارند.