مزایای استفاده از سازه های غشایی
روش های نوین طراحی، عامل اصلی بهره وری این سازه ها است.
انرژی کمتری برای تنظیم شرایط محیط حاصل شود مثلا در مناطق گرمسیر با استفاده از این غشاء ها می توان مقدار زیادی از نور خورشید را منعکس کرد و دمای ساختمان را با صرف انرژی کمتری تنظیم نمود و در مناطق سردسیر با بهره گیری از لایه های عایق حرارتی که منعطف و مات می شوند با انرژی کمتری شرایط مطبوع حاصل کرد.
معایب سازه های غشایی
نرم افزار شبیه ساز در طراحی سازه های غشایی
RhinoMembrane یکی از برنامه های موجود برای شبیه سازی و پیداکردن فرم سازه های چادری تحت تنش است که به صورت یک افزوده برای نرم افزار قدرت مند Rhinoceros عرضه شده است. اگر چه به دلیل تقریب های محاسباتی، نتوانسته در اجراهای فنی و دقیق سازه های چادری نقشی ایفا نماید و اگرچه ادعای برنامه نویسان نیز چنین نبوده است.
اما به دلیل سادگی بیش از حد استفاده از آن، در دسترس بودن و آسانی امکان تهیه ی آن توسط جامعه دانش جویان و نیز سایر امکانات قدرت مند نرم افزار راینو برای طی گام های از طرح تا اجرای یک سازه ی غشایی چادری، به نظر مناسب ترین گزینه برای مطالعات دانش جویی و طرح های دانش گاهی در شناخت و طراحی سازه های غشایی چادری توسط دانش جویان دوره های کارشناسی است.
در این سیستم ها، رفتار سازه های غشایی به طور یک پارچه مدل می شود و فرم نهایی از پس تنش های درونی و بارگذاری های بیرونی، استخراج می شود و در مرحله ی بعد الگو ی برش قطعات پارچه و نیز اتصلات و باربری های خطی موجود در قطعات جانبی غشا نیز مدل و استخراج می شود.