اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

چیلر دائم کار

چیلر دائم کار:
چیلر دائم کار به چیلری گفته می شود که به طور دائم (365 روز سال) و به صورت 24 ساعته بتواند سرمایش مورد نیاز را فراهم کند.

برای دستیابی به سیستمی که بتواند با چنین توان مداومی به شکل صحیح و بدون مشکل وظیفه خود را انجام دهد می بایستی تمهیدات ویژه ای در طراحی و انتخاب تجهیزات مناسب برای چیلر در نظر گرفته شود.

مهم ترین کاربردهای چیلر دائم کار:

مراکز پردازش داده (دیتا سنترها):
با توجه به اینکه دیتا سنترها به طور مداوم عملیات پردازش را انجام می دهند، حرارت زیادی به طور دائمی در این اماکن ایجاد می شود که سیستم خنک کننده باید ضریب اطمینان بالایی برای کار داشته باشد. اگر سیستم سرمایش به درستی طراحی و ساخته نشود، در صورت بروز مشکل تنها راه خاموش نمودن پردازشگرها خواهد بود که باعث نارضایتی گسترده کاربران خواهد شد.

سردخانه ها:
از دیگر موارد مهم همین سردخانه ها هستند که در صورت از کار افتادن سیستم سرمایشی، به سرعت به مواد داخل سردخانه آسیب می زند.

خنک کاری فرآیندهای صنعتی دایم کار از جمله ماشین های تزریق، مراکز چاپ، کارخانجات محصولات شیمیایی، کارخانجات مواد خوراکی، صنایع تولید قطعات الکترونیکی و …

برای مثال اگر سیستم تهویه (کنترل رطوبت و دما) مراکز چاپ دچار اختلال شود، به سرعت باعث صدمه دیدن کاغذهای چاپ شده و خسارت زیادی رو به مجموعه تحمیل می کند.

ویژگی های این نوع از چیلرها:

طراحی مدار سیستم به صورت چند مداره:
وقتی که چیلر دائم کار به صورت چند مداره (برای مثال 4 مداره) طراحی شود و به هر دلیل پیش بینی نشده ای یک قسمت از دستگاه از کار بیافتد (یعنی یکی از 4 مدار موجود خاموش شود) سیستم با 75 درصد توان به کار ادامه می دهد تا سریعا عملیات بازبینی و در صورت نیاز تعمیر مدار معیوب انجام و دوباره سیستم به ظرفیت سرمایشی حداکثر خود برگردد.

مزیت دیگر این نوع طراحی این است که لازم نیست که تمامی کمپرسورها و مدارهای چیلر همواره در حال کار باشند بلکه فقط متناسب با نیاز مصرف کننده (که ممکن است متغیر باشد) کمپرسورها و به تبع آن دیگر تجهیزات هر مدار وارد سیکل کاری شده و استهلاک و مصرف انرژی کاهش می یابد.

  • استفاده از اکسپنشن ولوهای الکترونیکی به جای ترموستاتیکی.
  • بایستی تمام قطعات ریز و درشت و اصلی و فرعی از بهترین برندها و بهترین جنس (بدون توجه به قیمت آنها) انتخاب شوند تا ریسک از کار افتادن آنها به حداقل ممکن برسد. (مخصوصا در کاربردهای حساس).
  • سیستم کنترلر دستگاه می بایستی تمامی پارامترهای مهم را نمایش دهد و به سیستم اعلان خطر (با قابلیت اتصال به سیستم های کامپیوتری و از راه دور) مجهز باشد.
  • استفاده از اپراتورهای آموزش دیده برای نگهداری سیستم.
  • تمامی پیش بینی های لازم برای طراحی سیستم باید لحاظ شود و چیلر دائم کار باید بتواند در هر نوع شرایط آب و هوایی (تغییرات فصل و نوسانات دما) و بدون افت توان، برودت مورد نیاز را تامین کند.
  • در کاربردهایی که جهت سرمایش و تهویه هوای یک مکان به کار می رود، چیلر دائم کار یک طرف ماجراست و در طرف دیگر دستگاه هواساز را داریم که تمامی این نکات بایستی در مورد هواسازها نیز در نظر گرفته شود. هواساز وظیفه دارد که دما و رطوبت هوا را توسط آب سرد ارسالی از طرف چیلر تنظیم نموده و در مکان مورد نظر به گردش درآورد. برای مثال در کاربرد شکل زیر (که برای سیستم سرمایش اتاق سرور یا همان دیتا سنتر طراحی شده) نحوه اتصال چیلر به هواساز نشان داده شده است.

تفاوت های چیلر دائم کار صنعتی با چیلرهای معمولی:

  • در چیلر دائم کار صنعتی تمامی فن ها باید کنترل شوند تا در زمان سرما، شارژ گاز مبرد پایین نیاید.
  • استفاده از رسیور بزرگ تر نسبت به باقی دستگاه ها (به دلیل اینکه بتوان مایعی که در زمستان به صورت اضافه شارژ می شود را در تابستان نگهداری کرد).
  • استفاده از قطعات کاملا اصلی در تمامی قسمت های چیلر برای افزایش دوام.
  • استفاده از ضد یخ به نسبت 30 درصد از حجم آب در حال چرخش به خاطر یخ نزدن سیستم.
  • استفاده از کنترلرهای دقیق و آنتی فریز دقیق و حتی در مواردی به صورت دوبل برای جلوگیری از یخ زدگی سیستم.
  • استفاده از هیتر کمپرسور تا در فصل سرما، روغن را گرم نگه دارد.
  • طراحی دقیق و درست متناسب با شهر مورد استفاده چیلر در دمای حداقل و حداکثر محیط کار دستگاه.
  • آب بند بودن کامل تابلو برق به خاطر جلوگیری از ورود کمترین آب به داخل دستگاه هنگام بارش باران.
  • طریقه ساخت دستگاه و چیدمان کویل ها باید طوری باشد تا از ورود آب به فین ها جلوگیری شود.
کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>