سطوحی مورد نظر جهت گروت ریزی، باید از هرگونه آلودگی روغنی، گرد و خاک و … پاک باشد.به مدت 2 تا 3 ساعت قبل از گروت ریزی باید سطوح را کاملاً غرقاب نموده و در زمان گروت ریزی باید آب اضافی را از روی سطح خشک کرد.صفحات ستونی که قرار است زیر آن ها گروت وارد شود باید از آلودگی کاملاً پاک شده و روی آن ها سوراخ هایی برای خروج هوا تعبیه شود.
فضایی که قرار است از گروت پر شود باید به نحوی قالب بندی شود که هیچ گونه نشت رطوبت از آن اتفاق نیفتد.توصیه می شود که گروت ریزی حداکثر به مدت 15 دقیقه پس از اختلاط انجام گیرد.ضخامت گروت نباید کمتر از 25 میلی متر در نظر گرفته شود و حداکثر ضخامت گروت مطابق توصیه های سازنده محصول تعیین می شود.
گروت ریزی باید پیوسته و یکجا اجرا شود به همین دلیل باید قبل از اجرای گروت ریزی برنامه ریزی برای اجرای کار صورت پذیرد.برای گروت ریزی حجیم توصیه می شود از پمپ های مناسب استفاده شود.گروت ریزی از یک سمت انجام پذیرد و می باید از سمتی اینکار انجام شود که گروت کوتاهترین مسافت را طی نماید.پس از اتمام گروت ریزی، عمل آوری مناسب با استفاده از گونی خیس یا آب پاشی صورت پذیرد.به طور خلاصه ضخامت گروت ریزی بین صفحه ستون و شالوده به شرح زیر است.
کاربرد گروت
گروت کاربردی در زیر صفحه ستون ها، آنکربلت ها، نصب ریل ماشین آلات، برینگ پل ها، بلت ها، ریل ها، حایل ها دارند. مهم ترین مزایای گروت ها این است که مکانی که در آن گروت ریخته می شود را کامل پر می کند. چون گروت منبسط شونده خاصیت غیر انقباضی دارد از گروت آماده جهت مصارف مختلفی مثل زیر صفحه ستون ها، آنکربلت ها، نصب ریل ماشین آلات، برینگ پل ها، بلت ها، ریل ها، حایل ها و … استفاده می شود.