آلودگی های هوای فشرده:
گرد و غبار جوی (خاک موجود در هوا):
هوای موجود در یک محیط صنعتی معمولا شامل 140 میلیون پارتیکل خاک در هر متر مکعب از هوا می باشد.
80 درصد از این پارتیکل ها سایزشان از 2 میکرون کمتر است و به دلیل کوچک بودنشان توسط فیلتر هوای ورودی کمپرسور نمی توانند گرفته شوند، بنابراین به صورت مستقیم وارد سیستم هوای فشرده می شوند.
بخار آب، آب چگالش شده و ذرات معلق آب:
هوای محیط شامل بخار آب (به شکل گاز) است. میزان نگهداری بخارآب در هوای فشرده وابسته به دمای هوای فشرده می باشد. هرچقدر دما بالاتر باشد، هوای فشرده می تواند بخار آب بیشتری را نگه دارد.
در طول فرآیند فشرده سازی، دمای هوای فشرده به طور به طور قابل توجهی افزایش می یابد،
که افزایش دما باعث می شود که به راحتی رطوبت ورودی در داخل هوای فشرده باقی بماند.
بعد از مرحله فشرده سازی، هوای فشرده طبق معمول سرد شده تا به دمای استفاده برسدکه این امر باعث می شود که هوای خنک شده میزان بخار آب کمتری را در خود نگه دارد، در نتیجه مقداری از بخار آب موجود در هوا که چگالش شده است، توسط شیر تخلیه که بر روی افتر کولر کمپرسور نصب شده است، تخلیه شود؛
هوای خارج شده از افتر کولر 100 درصد با بخار آب اشباع می شود و هر خنک کاری بعد از این مرحله باعث چگالش بیشتر بخارات آب می گردد.
عمل چگالش در مراحل مختلفی در سراسر سیستم هوای فشرده اتفاق می افتد، برای مثال: هوای فشرده ای که در عبور از مخازن هوا، سیستم لوله کشی و توزیع هوا در شیرها، سیلندرها، ابزار و ماشین آلات بیشتر سرد میشود.
آب چگالش شده و ذرات آب باعث خوردگی در مخزن و سیستم توزیع هوا و همچنین به تجهیزات تولید و محصول نهایی آسیب می رساند.
این امر بهره وری در تولید را کاهش می دهد و هزینه های نگهداری را افزایش می دهد. آب در هر حالتی (جامد، مایع و گاز) باید از سیستم هوای فشرده پاک شود تا این سیستم به درستی و با بهره وری بالا کار کند.
زنگ زدگی و خوردگی در داخل خطوط لوله:
زنگ زدگی و خوردگی می تواند در مخازن، خطوط لوله و همچنین سیستم توزیع هوای فشرده مشاهده شود
(سیستم هایی که از تجهیزات تصفیه و فیلتراسیون مناسب برخوردار نمی باشد). در طول زمان این نوع آلودگی می تواند باعث خرابی و آسیب به تجهیزات و ماشین آلات می شود که در نهایت موجب آلودگی محصول نهایی می گردد.
میکرو ارگانیسم ها (Micro-Organisms):
باکتری ها و ویروس ها از طریق ورودی هوای کمپرسور وارد سیستم هوای فشرده می شوند و هوای گرم و مرطوب محیط ایده آلی برای رشد میکرو ارگانیسم ها است.
در هوای محیط به طور معمول تا 3850 میکرو ارگانیسم در هر متر مکعب وجود دارد.
اگر فقط مقدار کمی میکرو ارگانیسم وارد یک محیط پاک یا یک فرآیند استریل و یا یک سیستم تولید شود
باعث خسارات جبران ناپذیری می گردد که نه تنها کیفیت محصول را کاهش می دهد بلکه ممکن است حتی باعث غیر قابل استفاده شدن محصول نهایی شود.
روغن مایع و ذرات روغن:
بیشتر کمپرسورهای هوا برای پروسه فشرده سازی هوا، روغن کاری کمپرسور، عایق بندی و خنک کاری از روغن استفاده می کنند.
در طول پروسه تولید هوای فشرده، روغن به صورت مایع و ذرات روغن وارد سیستم هوای فشرده می شود.
این روغن با بخار آب موجود در هوای فشرده ترکیب می شود و حاصل آن معمولا اسیدی می شود
که باعث به مخازن هوای فشرده، سیستم توزیع هوای فشرده، تجهیزات تولید و همچنین محصول نهایی می شود.
بخار روغن:
علاوه بر گرد و غبار و بخار آب، هوای محیط همچنین شامل روغن به شکل هیدرو کربن می باشد. این هیدرو کربن ها می توانند از طریق ورودی هوای کمپرسور و همچنین به صورت بخارات روغن از خروجی مرحله فشرده سازی کمپرسورهای روغنی به داخل سیستم هوای فشرده وارد شوند.
جایی که آن ها خنک شده و چگالش می شوند که آلودگی های آن نظیر آلودگی های روغن به شکل مایع می شود.
معمولا میزان بخارات روغن در هر متر مکعب از هوای محیط بین 0/05 و 0/5 میلی گرم می باشد.