سیم ارت عملاً بدون استفاده هستند. از عمده چالش های موجود در سیستم چاه ارت سولفاته شدن صفحه مسی چاه ار ت است که باعث کاهش رسانایی الکتریکی آن می شود و در نتیجه جریان الکتریکی به زمین به طور مناسب انتقال نمی یابد. از دیگر چالش های موجود عدم رسانایی مناسب بنتونیت مورد استفاده در سیستم چاه ارت است.مهم ترین عملکرد بنتونیت مورد استفاده در سیستم چاه ارت ایجاد یک سطح تماس هادی با خاک و فرو رفتن در خلل و فرج خاک برای اتصال بهتر است.
صفحه مسی مورد استفاده به طور مستقیم با بنتونیت در تماس بوده و به مرور زمان دچار خوردگی و پوسیدگی می شود. همچنین بنتونیت نیز در اثر گذشت زمان رسانایی خود را از دست داده و باعث ایجاد مشکلاتی در زمین شدن تجهیزات می شود.از دیگر چالش های موجود در سیستم چاه ارت می توان به خوردگی جو ش ها در اثر رطوبت ایجاد شده توسط محیط و خاک اشاره کرد. این خوردگی با مرور زمان به وجود آمده و باعث قطع شدن اتصالات می شود.
کاربرد فناوری نانو در سیستم چاه ارت
فناوری نانو به وسیله گرافیت و نانو کربن می تواند خاصیت هدایتی خاک مورد استفاده در چاه ارت را افزایش داده و باعث اطمینان حاصل کردن از اتصال به زمین شود. همچنین با استفاده از فناوری نانو می توان در ساخت الکترولیت جبرانی برای احیای چا ه های ارت از کار افتاده، استفاده کرد. فناوری نانو امروزه در ساخت بنتونیت مورد استفاده در چاه ارت نیز کاربرد دارد.
شرایط استفاده از چاه ارت سطحی و روش راه اندازی آن
اهداف بکارگیری سیستم ارتینگ یا گراندینگ