برای ترمیم بتن کرمو باید با مواد پرکننده ترمیمی پایه سیمانی پر شود و سپس ساییده شود تا سطحی صاف و صیقلی ایجاد شود. و راهکار دیگر در ترمیم این است که قسمت کرمو برداشته شود و به صورت موضعی قالب بندی و بتن ریزی انجام گیرد که این راه نتیجه بهتری را به ثمر می رساند.
استفاده از گروت سیمانی
گروت سیمانی یک ملات مخلوط خشک و آماده مصرف با مقاومت بالاست و به هیچ افزودنی بجز آب برای آماده شدن جهت مصرف نیاز ندارد. گروت سیمانی نه تنها پس از اختلاط با آب ملات بدون جمع شدگی و روان را به دست خواهد داد بلکه گروت سیمانی مذکور می تواند به عنوان یک ملات منبسط شونده با افزایش حجم کنترل شده نیز عمل نماید.
گروت سیمانی جهت پر نمودن فاصله خالی بین صفحه ستون و فونداسیون است. این گروت سیمانی برای مواردی که نیاز است ملاتی با مقاومت و روانی مناسب و ملاتی بدون جمع شدگی فاصله دو المان سازه ای نزدیک به هم را پر نموده و خلل و فرجی باقی نگذارد بیشترین مصرف را دارد. گروت سیمانی همچنین برای فیکس کردن انکربولت ها استفاده گسترده ای دارد. یک ملات منبسط شونده با کارایی بالا و راحتی در مصرف است. بنابراین به عنوان یک ملات منبسط شونده با افزایش حجم کنترل شده با رنج وسیع مصرف که نیاز به گروت سیمانی است، کاربرد گسترده دارد.
روش اجرای ترمیم بتن کرمو و متخلخل
کرمو شدگی بتن بنا به دلالیل مختلفی در اجرای سازه های بتنی به وقوع می پیوندد. از جمله این موارد می توان به دانه بندی و اختلاط نامناسب، ویبره نامناسب، در رفتگی شیره، تراکم آرماتور، شکل خاص قالب، اسلامپ کم بتن، حداکثر اندازه سنگدانه، قالب های مستعمل و عدم استفاده از روغن های قالب و … اشاره کرد. کرمو شدگی اصلاحی است که معمولاً به تخلخل سطحی بتن گفته می شود. این نوع آسیب بیشتر به لحاظ زیباشناختی و دوام دارای اهمیت است.
این عمر در سازه های اکسپوز اهمیت بیشتری می یابد.اصول ترمیم بتن های کرمو و متخلخل مانند سایر بتن ها است. آنچه در سیستم ترمیم بتن های کرمو و متخلخل می تواند مورد توجه قرار گیرد، غیرسازه ای بودن ترمیم و لزوم شباهت عملیات ترمیم انجامی با بتن نواحی اطراف منطقه ترمیم است. در این امر می توان از تکنیک های ترمیم در بتن های اکسپوز و نما استفاده نمود.