اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

بارهای معمولی:

به محمولاتی گفته می شود که برای حمل آنها هیچ محدودیت خاصی وجود ندارد و به هیچ وجه برای هواپیما خطرناک نیستند مانند پاکت ها، اوراق، کتاب و نشریات، لوازم شخصی به جز لوازم آرایش و عطریات، لوازم منزل به جز شکستنی ها، محصولات پلاستیکی کارخانجات، لوازم ساختمانی مانند محصولات چوبی و سرامیک و شیرآلات، لوازم یدکی، ابزار آلات، صنایع دستی، فرش، لوازم الکتریکی و برقی مانند تلویزیون، کامپیوترو غیره و بسیاری از لوازم و اشیاء دیگر که برحسب مورد در این گروه قرار می گیرند.

بارهای فاسدشدنی:

به محمولاتی گفته می شود که باید برای حمل آنها شرایط خاصی در نظر گرفته شود و چنانچه آن شرایط به وجود نیاید موجب فاسد شدن آنها خواهد شد لذا باید برای حمل اینگونه کالاها هواپیمای مناسب با شرایط و مقررات خاص و فضای لازم در انبار هواپیما پیش بینی و رزرو شود. این کالاها عبارتند از:

کلیه محصولات کشاورزی از قبیل میوه و تره بار بر حسب میزان فسادپذیری آنها، محصولات لبنی بر حسب ماهیت آنها،   داروهای فاسدشدنی که مراقبت خاص نیاز دارند و باید در درجات سرمایش معین نگهداری شوند، بعضی لوازم و نمونه ها و کیت های آزمایشگاهی، اعضای بدن انسان که از نظر پزشکی قابل حمل می باشند مانند چشم و بسیار از اعضای دیگر.

بارهای حجمی و سبک:

به محمولاتی اطلاق می شود که حجم آنها از وزنشان بیشتر است برای اینکه بارهای حجمی را تشخیص دهیم باید طول و عرض و ارتفاع را برحسب سانتیمتر در هم ضرب نموده و حاصل ضرب را در عدد ثابت 6000 تقسیم نماییم عدد به دست امده را با وزن اصلی بار مقایسه می نماییم عدد بزرگ تر وزن حجمی است که مبنای محاسبه خواهد بود.

وزن حجمیبارهای خطرناک:

به بارهایی گفته می شود که حتما باید برای حمل آنها شرایط خاصی از نظر بسته بندی و مقدار مجاز بر اساس مقررات کتاب کالای خطرناک که توسط سازمان بین المللی یاتا تدوین گردیده پذیرش و ارسال گردند. این کالاها در 9 گروه طبقه بندی شده اند که هر کدام مقررات خاصی دارند که در اینجا فقط نام برده می شوند.

  1. مواد منفجره
  2. گازهای قابل اشتعال
  3. مایعات قابل اشتعال
  4. اجسام قابل اشتعال
  5. مواد اکسیدکننده
  6. مواد مسری
  7. اسیدها
  8. مواد رادیواکتیو
  9. مواد متفرقه دیگر مانند مغناطیس- باطری- محصولات پلیمری- یخ خشک

این محمولات باید تحت شرایط و بسته بندی های خاص خود که در کتاب کالای خطرناک تدوین و تعریف شده است، توسط کارکنان با تجربه که دوره های پیشرفته حمل و نقل کالاهای خطرناک را در موسسات آموزشی معتبر که سازمان هواپیمایی کشوری تائید نموده باشد پذیرش شوند. لذا شرکت هواپیمایی آسمان علیرغم دارا بودن دانش فنی مجاز به حمل کالای خطرناک نمی باشد که در تلاشیم در آینده ی نزدیک این مشکل برطرف شود.

حمل و نقل اجساد:

یکی دیگر از محمولات ارسالی از طریق حمل و نقل هوائی جسد انسان می باشد که در پرواز های داخلی و خارجی در حال انجام می باشد.کلیه اجسادی که با هواپیما حمل و نقل می شوند باید از طریق سازمان بهشت زهرا هماهنگ شوند. براساس هماهنگی لازم طی سال های گذشته بین شرکت های هواپیمایی و این سازمان شرایط نسبتاً خوبی در حال حاضر به وجود آمده که برای حمل اجساد مدارک لازم از جمله جواز دفن و جواز حمل با هواپیما از سوی سازمان بهشت زهرا صادر و به شرکت های هواپیمایی  معرفی می شوند که پس از مراجعه 2 ساعت قبل از پرواز و چک کلیه مدارک نسبت به صدور بارنامه و ارسال اقدام می گردد.

حمل حیوانات زنده:

حیوانات زنده نیز مانند سایر محمولات از طریق هواپیما حمل و نقل می شوند که در پروازهای داخلی شامل:سگ - گربه - پرندگان و دیگر حیوانات اهلی و خانگی می باشند. قبل از مراجعه فرستندگان اینگونه حیوانات به فرودگاه ایجاب می نماید حتماً حیوان مورد نظر از نظر بهداشتی مورد معاینه پزشک متخصص حیوانات قرار گرفته و گواهی سلامت دریافت دارد سپس با تهیه قفس مناسب برحسب نوع حیوان با هماهنگی قبلی به ترمینال بار مراجعه می نمایند.

حمل حیوانات خانگی

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>