بعد از حفر چاهک با ابعاد کم، مصالح اضافی از داخل چاهک خارج می شود. سپس مخلوط بتنی به وسیله لوله پمپاژ به داخل چاهک پمپ می شود. داخل چاهک تا عمق مشخصی به وسیله مخلوط رسی پر شده و داخل آن شبکه آرماتور کار می شود. طول شبکه های آرماتور از 3 متر تجاوز نمی کند. شبکه های آرماتور در صورت طویل بودن به وسیله جوش به همدیگر متصل می شود.
بعد از جاگذاری شبکه آرماتور یا همزمان با جاگذاری آن در داخل چاهک لوله تزریق به قطر 25 تا 50 میلیمتر قرار داده می شود و به وسیله آن چاهک با ملات ماسه سیمان پر می شود.پس از فشرده کردن چاه، بعد از رسیدن شمع بتنی به ظرفیت باربری نهایی خود، یا استفاده از آزمایش استاتیکی میزان افزایش ظرفیت باربری توسط میکرو شمع اندازه گیری می شود.
از ایرادات این روش می توان به اتصال نچندان مناسب سر شمع با فونداسیون قدیمن در حالت مقاوم سازی پی اشاره کرد. در این روش نوع خاک هیچ گونه محدودیت اجرایی ایجاد نمی کند و در بازه دمایی بالایی قابل اجرا است. بر پایه آزمایشات و تجربیات محلی سرعت اجرا به نوع خاک، سرعت حفاری، نوع اسکلت شمع، قطر دیواره ی لوله مورد استفاده بستگی دارد.
به کمک این روش، ترک ها و نشست های غیر همگن کنترل و احتمال تحریب به حداقل مقدار خود می رسد. همچنین علاوه بر مزیت های فوق اثرات سازه های جدید در سازه های قدیم و فرسوده را به کمرتین مقدار خود می رساند.