کاربردهای قطعات الکترونیکی:
یک مدار الکترونیکی که جریان را هدایت و کنترل می کند تا عملکرد مشخصی مانند تقویت سیگنال، انتقال داده ها و محاسبات را اجرا کند.
این قطعات الکترونیکی هستند که با قرار گرفتن در کنار یکدیگر چنین کاری را ممکن می کنند. در ادامه، کاربردهایی از قطعات الکترونیکی در مدارهای مختلف را معرفی می کنیم.
قطعات الکترونیکی در لوازم الکترونیکی مصرفی مانند ماشین حساب ها، رایانه های شخصی، چاپگرها، اسکنرها، دستگاه فاکس و غیره استفاده می شوند.
سیستم های سیستم های صوتی و تصویری مانند تلویزیون، پخش کننده های DVD، هدفون، VCR، بلندگو و میکروفون و غیره از دیگر کاربردهای قطعات الکترونیکی هستند.
همچنین، این قطعات در کنترل حرکت، اتوماسیون صنعتی، کنترل درایو موتور، یادگیری ماشین، رباتیک، مکاترونیک، فناوری های تبدیل نیرو، سیستم های فتوولتائیک، الکترونیک قدرت، کاربردهای انرژی تجدیدپذیر و غیره استفاده می شوند.
قطعات الکترونیکی برای اتوماسیون در صنایع، کنترل حرکت و غیره کاربرد دارند. در پزشکی، دستگاه های پیشرفته ای برای ثبت داده ها و مطالعه فیزیولوژیکی وجود دارند که در آن ها از قطعات الکترونیکی استفاده می شود.
همچنین، این اجزا در تجهیزات پزشکی مانند دستگاه های تنفسی که برای تشخیص وضعیت بیمار به دلیل تغییر در نبض، دمای بدن، جریان خون و تنفس استفاده می شوند، به کار می روند.
صنعت هوافضا مانند سامانه های هواپیمایی، رادارهای نظامی، سیستم های پرتاب موشک، کابین خلبان و… از دیگر موارد استفاده از مدارهای و قطعات الکترونیکی است.