به منظور ایمنی و عدم اخلال در تردد وسایل نقلیه و حفاظت از راه و تجهیزات فنی، طول، عرض، ارتفاع و وزن وسایل نقلیه جاده ای که قصد ورود به مسیرهای ترافیکی های کشور را دارند، باید منطبق با مقادیری باشد که در "مقررات حمل و نقل بار در راه ها" تعیین گردیده است، اما گاهی اوقات در صنایعی از قبیل نیروگاه ها، صنایع فوﻻد و … ضروری است بارهایی با مشخصات خارج از استانداردهای مجاز، در شبکه جاده های کشور حمل گردند. لذا جهت تعیین شرایط و کیفیت حمل و اعمال نظارت و کنترلهای ﻻزم، مجوزهای ویژه ای تحت عنوان مجوزهای ترافیکی پیش بینی شده است که توسط اداره کل ایمنی و ترافیک صادر می گردد. پروانه عبور بارهای ترافیکی، برای وسایل نقلیه ای صادر می شود که عرض آن از 5 متر، طول از 30 متر و وزن کل بار و وسیله نقلیه از 96 تن تجاوز ننماید.
مراحل صدور پروانه عبور بارهای ترافیکی:
1- مراجعه نماینده شرکت و ارائه مدارک ﻻزم:
شرکت های حمل و نقل جهت حمل بارهای ترافیکی باید به اداره کل حمل و نقل استان مراجعه کنند و با ارائه مدارک، مجوز مربوطه را کسب نمایند. متقاضی باید بارنامه های مربوطه به همراه مدارک و فرم درخواست تکمیل شده را به اداره کل حمل ونقل استان ارائه نماید.
2- کنترل مدارک و اعلام نواقص توسط متصدی صدور:
در این مرحله اداره کل حمل و نقل استان (مسئولین صدور پروانه عبور) پس از دریافت مدارک، بررسی اقدام به کنترل و مدارک ارائه شده می نمایند تا از صحت آنها اطمینان حاصل کنند. مسئولین صدرو پروانه عبور پس از مشاهده نواقص و اشکاﻻت موجود باید متقاضی را از وجود آنها مطلع کنند تا جهت رفع آنها اقدام کند.
3- ورود اطلاعات به سیستم و صدور پروانه عبور:
اداره کل حمل و نقل استان پس از تکمیل مدارک، جهت صدور پروانه عبور، اطلاعات بار و متقاضی را وارد سیستم می نماید.
4- ارائه فیش واریزی مبلغ اعلام شده به سازمان
5- تائید پروانه عبور و تحویل آن به متقاضی
به اطلاع می رساند که سامانه جامع حمل و نقل زینگ، با بهره گیری از عضویت رانندگان تریلی بوژی در اپلیکیشن، خدمات مربوط به صدور بارنامه های ترافیکی را در سراسر کشور ارائه می دهد.
پاسخ زینگ:
سلام. لطفا برای ثبت سفارش یا حمل بار، اپلیکیشن زینگ را از اینجا دانلود نمایید.
پاسخ زینگ:
سلام. لطفا برای ثبت سفارش یا حمل بار، اپلیکیشن زینگ را از اینجا دانلود نمایید.