یکی از روش های نوین در زهکشی گود، استفاده از مصالح ژئودرین است که انواع مختلفی دارند. مراحل ا جرای سیستم زهکشی با استفاده از این مصالح شامل موارد زیر است.
بریدن یا کاور کردن سر نیلینگ یا آرماتورها
در صورت وجود نیلینگ و آرماتور باید در ابتدا کف و دیواره ها برای اجرای لایه های PVC و ژئودرین کاملاً صاف و هموار شود. برای این منظور دو راه حل اساسی توصیه می شود:
اجرای اولین لایه ی ژئوتکستایل
اجرای لایه زهکش (ژئودرین)
اجرای لایه دوم ژئوتکستایل
اجرای لایه ی PVC
سطحی که پوشش روی آن نصب می شود، باید عاری از هر گونه نقاط نوک تیز و برنده و باید تقریباً صاف و هموار باشد. سطح باید از یک زیرسازی مستحکم مانند لایه ی شاتکیرت و یا دیوار بتنی یا آجری برخوردار باشد. وجود آب راکد، گل، لجن، برف و رطوبت بیش از حد بر روی سطح مجاز نیست و پوشش در حضور این عوامل نباید گسترده و نصب شود.
در بسیاری از موارد جهت تثبیت خاک پس از گودبرداری از روش نیلینگ و شاتکریت استفاده می شود. لذا جهت جلوگیری از آسیب فیزیکی به ورق ممبران می بایست قسمت اضافه سر نیل ها (بولت ها) بریده شده، سپس با دو لایه ژئوتکستایل روی آنها را پوشاند. پس از پهن کردن، ورق های می بایست در نقاط هم پوشانی به یکدیگر جوش داده شوند. در جوش ورق های پلیمری از دستگاه های جوش هوای داغ استفاده می شود. تمام قسمت های همپوشانی باید از هر گونه خاک، گرد و غبار، آب و.. عاری باشد.
برای جوشکاری ورق های pvc دستگاه های مختلفی وجود دارد که به صورت خودکار، نیمه خودکار و دستی عمل می کنند. متداول ترین روش جوشکاری استفاده از دستگاه جوش هوای داغ دستی و یک غلتک جهت وارد آوردن فشار به قسمت های حرارت دیده است.