دیوار چینی با بلوک سفالی با رعایت ضوابط اجرایی در تمام میانقاب و تیغه ها مجاز است. البته باید جزییات اجرایی مهار داخل صفجه و خارج از صفحه دیوار به درستی اجرا شود.
بازشو در میانقاب
در صورتی که طول بازشو بیش از 50٪ طول دیوار یا ارتفاع بازشو بیش از 50 ٪ ارتفاع دیوار جدا کننده باشد، می توان پانل دیوار را به صورت پانل های کوچک تر در اطراف بازشو طراحی نمود. در صورت عدم امکان استفاده از این روش، طراحی دیوار با استفاده از تئوری صفجات با شرایط تکیه گاهی مناسب مجاز است.البته اگر در دیواری فاصله بازشو یا بازشوی معادل تا بر ستون کمتر از 20 ٪ طول دیوار یا تا بر تیر کمتر از 20٪ ارتفاع دیوار باشد، این دیوار را نمی توان در محاسبات حتی با در نظر گیری ضریب کاهش به حساب آورد.
اثرات وجود میانقاب در قاب فولادی یا بتنی
روش های رایج در طرح و آنالیز ساختمان ها معمولاً بر این پایه استوار است که یک اسکلت مشتمل بر قاب های فولادی یا بتنی وظیفه حمل بارهای قائم را بر عهده داشته و نیروهای افقی مثل باد یا زلزله توسط مهاربند، دیوار برشی یا سیستم های مشابه تحمل می شود. معمولاً در دهانه هایی که به صورت ضربدری مهاربندی شده اند، امکان گذاشتن درب و احتمالاً پنجره های بزرگ از بین می رود واکثر این دهانه ها توسط مصالح بنایی پر می شوند.
از آنجا که عضو مهاربند در داخل دیوار مصالح بنایی قرار می گیرد، لذا به نظر می رسد که عملاً رفتار لرزه ای این نوع قاب مهاربندی شده متفاوت از قاب مهاربند شده بدون میانقاب داخل آن باشد. از آنجا که مهاربند در داخل دیوار بنایی مستقر است، لذا انتظار می رود ضریب لاغری آن کمتر شده و مقاومت فشاری آن افزایش یابد. همچنین وجود دیوار باعث بالا رفتن سختی و مقاومت مهاربند می شود، که این عامل نیز به نوبه خود می تواند باعث تقلیل تغییر شکل نسبی طبقات و زمان تناوب ساختمان شود.