برای ایجاد اتصالات در اعضا، آنها را به صورت سر به سر قرار داده و سپس در محل گره ها از جسب استفاده می نمایید.برای به وجود آوردن چنین اتصالی باید از چسب حرارتی، چسب تفنگی استفاده نمود. زیرا این چسب علاوه بر جسباندن اعضا به یکدیگر آن قدر انعطاف پذیر است که به اعضا این اجازه را می دهد تا در محل گره ها تا اندازه ای دوران نمایند.برای ایجاد اتصالات صلب می توان از دو چسب زیر استفاده نمود:
اگر از چسب دو قلو استفاده می کنید این چسب این قابلیت را دارد که فضای خالی بین اعضا در محل گره ها را پر نموده و نیازی نیست که شما ماکارورنی را تراش داده و در کنار هم قرار دهید. اما عیب این چسب این است که وزن تمام شده سازه بالا می رود.
ولی چنانچه از چسب قطره ای استفاده می کنید، اعضا در محل گره ها باید تراش مناسب داده شوند. تا سطح تماس افزایش یابد چرا که اصولاً این چسب فضا پر کن نیست و فقط در سطوحی که اعضا تماس مستقیم با هم دارند اتصال ایجاد می نماید. ولی در مقابل اگر از این چسب استفاده نمایید، وزن تمام شده سازه کمتر خواهد شد.
بهینه سازی سازه ماکارونی
برای بهینه کردن سازه باید یک تابع هدف تعریف کرد. تابع هدف در مورد سازه های ماکارونی دو چیز است.سازه مورد نظر را باید طوری طراحی کرد که در قبال کمترین وزن بیشترین رکورد را به دست آورد. همچنین سازه باید به گونه ای طراحی شود که خمش موجود در اعضای آن به حداقل ممکن برسد. چرا که ماکارونی در برابر خمش بسیار ضعیف است.
راهکار حذف خمش
برای اینکه خمش موجود در اعضا را به حداقل رساند باید از روش تخم مرغ استفاده کنید. در تخم مرغ وقتی آن را از بالا و پایین فشار می دهید، نمی شکند.علت این امر این است که قسمت اعظم نیروی فشاری وارد به خاطر انحنای موجود در تخم مرغ به صورت فشار انتقال پیدا می کند و قسمت کمی از آن تبدیل به خمش می شود. که همین اصل در واقعیت باعث به وجود آمدن پل های قوسی شده است.
از آن جا که تخم مرغ نیز مانند ماکارونی یک جسم ترد است بنابراین می توان با به وجود آوردن همین حالت در ماکارونی از به وجود آمدن خمش تا حد امکان در آن جلوگیری کرد.از طرف دیگر سازه باید به گونه ای طراحی شود که تقریباً تمام اعضای اصلی با تمام ظرفیت خود کار کنند. یعنی این که در هنگام شکست سازه تمام اعضای اصلی به حداکثر مقاومت خود رسیده باشند و تقریباً خراب شدن سازه در اثر شکست همزمان تمام اعضای اصلی صورت گیرد. در این صورت می توان گفت که از ظرفیت تمام اعضا به نحو احسن استفاده شده است.
انواع نیروها
انواع پل ها از دو نیروی مهم فشاری و کششی تأثیر می پذیرند.نیرویی است که موجب فشرده شدن یا کوتاه شدن چیزی که بر روی آن عمل می کند، می شود.نیرویی است که سبب افزایش طول و گسترش چیزی که بر روی آن عمل می کند، می شود. نیروهای فشاری و کششی در همه پل ها وجود دارند و وظیفه طراح پل این است که اجازه ندهد این نیروها موجب خمش و یا گسیختگی شود. خمش زمانی اتفاق می افتد که نیروی فشاری بر توانایی شی در مقابله با فشردگی غلبه کند.
بهترین روش در موقع رویارویی با این نیروها خنثی سازی، پخش یا انتقال آنها است. پخش کردن نیرو یعنی گسترش دادن نیرو به منطقه وسیع تر چنانکه هیچ تک نقطه مجبور به متحمل شدن بخش عمده نیروی متمرکز نباشد. انتقال نیرو به معنی حرکت نیرو از یک منطقه غیر مستحکم به منطقه مستحکم است. ناحیه ای که باری مقابله با نیرو طراحی شده و منظور شده است. یک پل قوسی مثال خوبی برای پراکندگی است. حال ان که پل معلق نمونه ای بارز از انتقال نیرو است.