اشغال کمتر فضای معماری نسبت به سایر سیستم های باربر جانبی
به علت ملاحظات اجرایی ضخامت ورق از 4 میلیمتر شروع شده و نهایتاً بر حسب مشخصات پروژه تا 10 میلیمتر افزایش می یابد. در دیوار برشی بتنی ضخامت دیوار از حدود 30 سانتیمتر شروع شده و در پروژه های بزرگ تر دیوارهایی با ضخامت تا حدود 80 سانتیمتر و یا بیشتر نیز به چشم می خورد. این کاهش ضخامت خصوصاً در پروژه های تجاری که مقدار زیر بنای مفید معماری بسیار حایز اهمیت است و سود اقتصادی قابل توجیه را خود به همراه دارد.
امکان تعبیه بازشو (درب و پنجره)
در دیوارهای برشی فولادی مشروط به در نظر گرفتن سخت کننده های لازم امکان تعبیه بازشو در هر ابعادی وجود دارد در حالی که این امکان در سیستم مهاربندی V محدود است و در مهاربندی X وجود ندارد و در دیوارهای برشی بتنی با محدودیت اندازه و جزییات اجرایی دشوار مواجه است.
مزایای رفتاری دیوار برشی فولادی
عدم حساسیت ویژه به نحوه اجرای اتصالات جوشی بر خلاف سیستم قاب خمشی که در آن در صورت جوش اتصال تحت بار حانبی، ریزش طبقه و خرابی پیش رونده رخ خواهد داد.ایمنی تامین شده توسط دیوار برشی فولادی به دلیل دارا بودن درجه نامعینی زیاد و پیوستگی جوش به کار رفته در اتصال ان از سیستم های مهاربندی و قاب خمشی بالاتر و با سیستم دیوار برشی بتن آرمه قابل مقایسه است.
در سیستم دیوار برشی فولادی در شرایط وقوقع زلزله تسلیم و خرابی در ورق فولادی قابل تعویض و تا حد کمتری در نقاط انتهایی تیرهای بالا و پایین ان متمرکز شده و سایر تیرها و ستون های سازه از وقوع تسلیم در امان خواهند ماند در نتیجه هزینه باز سازی ساختمان پس از زمین لرزه به حداقل رسانده می شود.
مزایای سازه ای دیوار برشی فولادی