وزن اندک ورق فولادی ساده شدن الزامات طراحی به دلیل رفتار مناسب سیستم و دارا بودن ضریب رفتار بالا به همراه عملکرد موثر در کنترل تغییر شکل های سازه ای به واسطه داشتن سختی جانبی زیاد، منجر به کاهش وزن اسکلت طراحی شده می شود.ایمنی و مقاومت بالای لرزه ای پیوستگی، شکل پذیری و استحکام بالای ورق فولادی و اتصالات آن.
اجرای آسان
استفاده از اتصال مفصلی با جوش گوشه در همه اتصالات قاب به جز اتصال اعضای احاطه کننده ورق فولادی
حمل و نقل آسان ورق فولادی به دلیل وزن کم، انعطاف بالا، و برش کاری و آماده سازی آن در محل کارخانه
کوچک بودن بعد جوش اتصال ورق فولادی و اجرای آن تنها با یک عبور جوش.همچنین امکان حذف جوش و اجرای اتصال به کمک پیچ و مهره.کاهش حجم جوشکاری سازه نسبت به سایر سازه های فولادی.
از دیگر مزیت های دیوار برشی فولادی می توان به افزایش قابل توجه سرعت اجرا اشاره نمود. این موضوع خصوصاً در مقایسه با سیستم دیوار برشی بتنی بسیار بارز است. در سیستم دیوار برشی بتنی هر چقدر که سرعت اجرای سقف با استفاده از تکنولوژی های نوین افزایش یابد، باز هم با توجه به این که اجرای بتن سقف و دیوار باید به طور همزمان صورت گیرد اجرای سقف منوط به اجرای دیوار شده و در نهایت سرعت پروژه کاهش می یابد.
در مقابل در سیستم دیوار برشی فولادی به این علت که اجرای سیستم باربر جانبی همزمان با نصب اسکلت انجام و پایداری جانبی سازه تامین می شود. اجازه بتن ریزی و اجرای همزمان سقف ها بدون هیچ محدودیتی به پیمانکار داده می شود.این موضوع باعث انجام فعالیت های اجرای پروژه به صورت همزمان شده و به شدت سرعت اجرا را افزایش می دهد.
کاهش هزینه آهن آلات تا 50٪
با توجه به دقت بالای مورد نیاز در اجرای دیوار برشی فولادی فرایند ساخت آن در کارخانه و با اعمال مراحل کنترل کیفیت انجام می شود.استفاده از تکنولوژی نوین جوشکاری، انجام آزمون های جوش و افزایش سرعت از مزایای بارز اجرای اسکلت در کارخانه است. از سوی دیگر با جایگزینی ابزار اتصال پیچ به جای جوش امکان کنترل کیفیت اتصال به مراتب ارتقا می یابد.