شیوه تزریق بسته به محل ترک و کاربری عضو ترک خورده متفاوت است. مثلاً برای ترک های افقی، عمودی یا بالاسری باید رویکردهای متفاوتی در نظر گرفت. روش کار می بایست بر اساس میزان دسترسی به سطح ترک خورده و ابعاد ترک ها انتخاب شود.
ترک ها را می توان از یک طرف یا هر دو طرف عضو ترک خورده تزریق نمود. اگر امکان تزریق فقط از یک سمت عضو میسر باشد، ممکن است تغییر در غلظت ماده اپوکسی، تجهیزات مورد استفاده برای تزریق، میزان فشار تزریق و تعیین فواصل مناسب تزریق لازم باشد تا از نفوذ کامل اپوکسی در ترک اطمینان حاصل شود. در مورد علل و رو ش های درمان ترک در بتن نوشته شده است که از مهم ترین آنها می توان به موارد زیر اشاره نمود.
به تناسب کیفیت اجرا و رعایت شرایط خاص و ملزومات کار درزگیری، تعمیر ترک ها به روش تزریق اپوکسی می تواند سلامت سازه ای عضو را بازگرداند و و میزان نفوذ رطوبت به ترک های با عرض 0/05 میلیمتر و بیشتر را کاهش دهد. هر چند، قبل از اقدام به هر تعمیری در بتن، علت ایجاد ترک باید مشخص شده و رفع شود. به طور کلی هدف از تعمیر باید از قبل مشخص شود.
به عنوان مثال اگر ترک ایجاد شده در بتن ناشی از وجود قید یا مانع حرکتی باشد، روش درزگیری با اپوکسی فایدهای نخواهد داشت. در ترک های روی سطوح مسطح افقی که عرض مناسبی دارند، روش پرکردن ترک با اپوکسی بدون اعمال فشار اضافی، مناسبترین روش تعمیر است.