در این روش ابتدا سوراخی به قطر حدود دو میلیمتر بزرگ تر از قطر آرماتور در بتن ایجاد می شود. سپس آرماتور را با مهار مکانیکی داخل سوراخ قرار می دهند. این آرماتور در انتهای خود دارای پره های مخصوصی است که با چرخاندی پیچ بالای آرماتور باز می شوند و به جدار سوراخ می چسبند. آرماتور آنقدر سفت می شود تا پره ها تا جایی که ممکن است به دیوار بچسبند.
در این روش نیز طول مهار بسیار کوتاه است. شاید این روش کاشت آرماتور و پیچ برای بارهای دینامیکی مناسب نباشند، چون پره ها می توانند بتن محیطی خود را خرد نمایند ولی به هر حال در کارهای استاتیکی جزء روش های کاشت بولت و آرماتور بسیار عالی هستند. هر نوع آرماتور مکانیکی بر حسب قطر و مقاومت میلگرد دارای نیروی برشی و کششی مجاز می باشد که توسط کارخانه سازنده ارائه می شود.
روش انجام کنترل کیفیت عملیات کاشت آرماتور ( میلگرد) در بتن
بهترین روش برای تست کیفیت کاشت آرماتور انجام آزمایش مقاومت کششی آرماتور در بتن ( گیرداری آرماتور در بتن) است. این آزمایش با عنوان Pull Off شناخته می شود.عملکرد آرماتور در هنگام کشش بیانگر صحت اجرا است. نتیجه این تست می تواند منجر به جاری شدن آرماتور یا میلگرد، برآمدن آرماتور و یا قلوه کن شدن بتن گردد. بدیهی است بهترین نتیجه گزینه نخست یعنی جاری شدن میلگرد است.
علت و دلیل نیاز به کاشت آرماتور یا میلگرد و بولت در پروژه های عمرانی