در مواردی برای تقویت و مقاوم سازی سازه های بتنی نیاز است کاشت میلگرد در بتن است. یکی از مهم ترین تحولات در ساخت و ساز سازه های بتنی قابلیت اتصال بتن جدید به قدیم و اتصال اجزا و سازه های فولادی به سازه های بتنی موجود با استفاده از روش کاشت آرماتور و بولت است. نیاز به کاشت بولت و بولت در بتن به دلایل مختلفی به موجود می آید. از جمله دلایل کاشت بولت و بولت، تغییر مشخصات سازه، نقایص اجرا، شرایط بهره برداری، تغییرات در نقشه اجرایی، راحتی اجرا و … هستند.
اتصال و چسب کاشت تعبیه شده بین دو المان، باید جوابگوی نیروهای وارده به دو المان را از هر لحاظ دارا باشد. در مجموع روش کاشت بولت و آرماتور یکی از کاربردی ترین و اقتصادی ترین روش های تقویت سازه است که امکان اصلاح نواقص اجرائی و اعمال تغییرات نقشه های اجرائی یا در طرح های مقاوم سازی ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد.
داشتن دانش کافی طراحی و اجرای کاشت میلگرد و آرماتور در بتن، از اهمیت بالائی برخوردار است. در این میان انتخاب نوع چسب کاشت میلگرد نیز جهت ایجاد اتصال هر چه بهتر بین بتن و آرماتور از اهمیت بسزائی برخوردار است. در بیشتر موارد همچنین اجرای سیستم کاشت باید به صورتی انجام پذیرد که مقاومت کششی بیشتر از مقاومت کششی میلگرد داشته باشد.کاشت آرماتور و کاشت بولت به سه روش زیر انجام می شود: