انواع قراضه آلومینیم: به طور کلی قراضه آلومینیم به دو دسته کلی قراضه داخلی و خارجی تقسیم می شود.
قراضه داخلی
منظور قراضه آلومینیمی است که درون واحدها طی همه مراحل تولید محصولات به دست می آیند. این قراضه ها در واحدهای ذوب اولیه یا ثانویه و واحدهای ساخت و تولید (فرآیندهای نورد یا اکستروژن) تولید می شوند. اساساً این نوع قراضه ها در چرخه صنایع آلومینیم وجود دارند، اما معمولاً در آمارهای بازیافت آلومینیم محسوب نمی شوند.
قراضه خارجی
قراضه های خارجی موجود برای بازیافت خود به دو دسته تقسیم می شوند.
قراضه های صنعتی جدید
قراضه هایی که توسط مصرف کنندگان محصولات نیمه ساخته تولید می شوند. مانند قراضه حاصل از تبدیل ورق به قوطی. اغلب قراضه های صنعتی جدید از نظر کیفیت مشابه قراضه های داخلی حاصل از مراحل پیش از تولید نهایی قطعه است. مانند زائده های نورد و اکستروژن یا محصولات معیوب که نوع آلیاژ آنها به راحتی قابل تشخیص است و طی فرآوری آلوده نشده اند. این نوع قراضه های به واحدهای ذوب ویژه مانند واحدهای ثانویه تولید شمشال بازگشت داده می شوند.
سپس این شمشال ها در واحدهای دیگر به تختال و سایر محصولات حاصل از نورد و اکستروژن تبدیل می گردند. سایر انواع قراضه های صنعتی جدید شامل تراشه و براده ماشین کاری و سایر مواد حاصل از نورد، سوراخ کاری و برش کاری هستند. این مواد اغلب ترکیب آلیاژی مختلفی داشته و با روغن، رنگ و سایر فلزات آلوده شده اند. لذا برای انتقال به واحدهای معمول ذوب مجدد، مناسب نیستند و بایستی برای فرآوری به واحدهای ذوب ثانویه منتقل شوند.
قراضه قدیمی
قراضه بازگشت داد شده از محصولات آلومینیمی که عمر آنها به پایان رسیده است مانند UBC ها یا اجزای خودرو را قراضه قدیمی می نامند.قراضه های قدیمی شامل چند دسته اصلی بوده و لذا با روش های مختلف خاص خود فرآوری می شوند.
به طور کلی مسایل زیست محیطی انگیزه اصلی برای بازیافت آلومینیم است. روزانه میلیون ها قوطی و ظروف بسته بندی آلومینیومی دور ریخته می شوند که در صورت عدم بازیابی، منبع جدی برای آلودگی محسوب می شود. نوع قراضه تأثیر بسزایی در فناوری مورد استفاده برای بازیافت دارد.
به طور کلی صنایع بازیافت آلومینیم به سه دسته قابل تقسیم هستند. صنایع اولیه بازیافت آلومینیم اغلب به بازیابی زباله های شهری (ظروف یکبار مصرف و قوطی ها) و قراضه های صنعتی (صفحات ورق ها) می پردازد که معمولاً حاوی منیزیم نیز هستند. در این صنایع، قراضه به آلومینیم تولید شده از بوکسیت اضافه می شود. قوطی های نوشیدنی منبع ثانویه عمده آلومینیم محسوب شده و بنابراین برخی واحدهای ذوب ویژه این مواد طراحی شده است.
صنایع ثانویه بازیافت آلومینیم شامل بخش حمل و نقل بوده که صنایع خودرو (آلیاژهای آلومینیم سیلیسیم) و صنایع هوافضا (صفحات آلومینیم منزیم) در این گروه قرار می گیرد. علاوه بر این قراضه های به دست آمده از صنایع بازیافت فلزات نیز مقدار قابل توجهی آلومینیم دارد. همچنین در این دسته از صنایع بازیافت، قراضه تجهیزات الکتریکی، صنایع بسته بندی و صنایع ساختمانی استفاده می شود.