روش گروت سیال در محل هایی که حفرات تقریباً بسته و مسدود و غیر قابل دسترسی بوده و بیرون از آن گروت کاری به راحتی امکان پذیر نیست، کاربرد فراوان دارد. مصرف گروت خشک با وجود رضایت در عمل در کارهای ساختمانی همیشه روش مناسبی نیست و در عمل تمایل به استفاده از روش سیال رو به افزونی است.
روش های گروت ریزی
به طور کلی دو روش گروت ریزی در داخل حفرات در محل اتصال آنکرو و جود دارد که به شامل موارد زیر است.
گروت یا ملات خشک
گروت سیال
محدودیت های استفاده از گروت ریزی
حداقل ضخامت دوغاب ریزی
مراحل گروت ریزی پای ستون
بعد ار اتمام شاقولی ستون ها ابتدا تمام پیچ و مهره های پای هر ستون را سفت میکنند.اطراف ستون را با یک مقدار فاصله به وسیله ی چهار تراش یا چوب معمولی یا ورق های آهنی (سمت درگیر با ملات گروت حتماً چرب شود تا در هنگام باز کردن ورق این کار به آسانی صورت گیرد) می بندند.
شروع به ساختن ملات با استفاده از گروت می نمایند.چون بتن مصرفی از نوع منبسط شونده است در صفحه ستون معمولاً 2 عدد سوراخ هواگیر(air hole) قرار می دهند تا هوای زیر صفحه خارج شود. برای اطمینان از اینکه زیر ستون کاملاً پر شده باشد. با ید موارد زیر رعایت شود.
اگر صفحه ستون از ستون جدا بود که در این حالت با ریختن گروت بعد از پر شدن منبسط شده و اضافه آن از سوراخ موجود خارج می شود (اصطلاحاً سر ریز می شود).اگر صفحه ستون به همراه ستون در کارخانه جوش شده باشد بعد از کاشت ستون، سوراخ های هوا قابل مشاهده نیست. برای این حالت باید از اطراف شی را وارد کنید به داخل و اگر شی مورد نظر بتنی شد میفهمند که گروت به همه جا ی زیر صفحه نفوذ کرده است.