اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

بتن اتوکلاو چگونه ساخته می شود؟
بتن هوادار اتوکلاو شده طی مراحل آماده سازی مواد اولیه، آسیاب مرطوب، مخلوط کردن مواد، جانمایی میلگرد در قالب، بتن ریزی در قالب، تخمیر (پختن)، قالب برداری، برش، عمل آوری و بسته بندی تولید می شود.

بتن_هوادار_اتوکلاو3

ساخت بتن AAC توسط دستگاه های صنعتی صورت می گیرد. برخی از سیستم های تولید این نوع بتن به صورت کاملا اتوماتیک هستند. در ادامه، مراحل ساخت بتن اتوکلاو در یک کارخانه پیشرفته را توضیح می دهیم.

آماده سازی مواد اولیه:
در مرحله اول تولید بتن اتوکلاو شده، مواد خام (آهک زنده، سیمان، آندریت/ژیپس) در سیلوها ذخیره و به درون میکسر انتقال داده می شوند.

البته پیش از این مرحله، کیفیت مواد توسط آزمایش های مخصوص مورد ارزیابی قرار می گیرد.

آسیاب مرطوب:
در مرحله آسیاب مرطوب، مقدار مشخصی آب به همراه مقدار دقیقی ماسه سیلیسی به درون آسیاب گلوله ای انتقال داده می شوند.

با ترکیب این دو ماده، گل ماسه ای با چگالی و دانه بندی مورد نظر به وجود می آید. ظرفیت آسیاب مورد استفاده به میزان تولید کل و مشخصات محصول بستگی خواهد داشت.

در انتهای این فرآیند، گل ماسه ای به طور موقت درون یک مخزن بزرگ ذخیره می شود. مواد اولیه دیگر نیز در مخازن مربوط به خود قرار می گیرند.

مخلوط کردن مواد:
پیش از مرحله اختلاط، مواد اولیه در مخازن جداگانه ذخیره و وزن می شوند. سپس، انتقال آن ها به مخزن اختلاط با ترتیب مشخص انجام می گیرد. مواد برای یک مدت معین با هم مخلوط می شوند تا یک ترکیب همگن به وجود بیاید.

جانمایی میلگرد در قالب:
در صورتی که بتن اتوکلاو از نوع مسلح باشد، مش های فولادی پیش از بتن ریزی درون قالب جانمایی می شوند. مقاومت مش های مورد استفاده به کاربری پنل AAC بستگی دارد.

بتن ریزی قالب و شروع فرآیند تخمیر:
در این مرحله، مخلوط بتن به درون قالب روغنکاری شده ریخته می شود. عدم خروج آب از درون قالب و محکم بسته شدن آن بر روی کیفیت بتن AAC تأثیرگذار است.

در قدم بعدی، قالب به مدت 2.5 تا 4 ساعت درون محفظه ای با دمای بالا قرار داده می شود. در طی این مرحله، واکنش های شیمیایی زیر درون بتن رخ می دهند:

  • انبساط حجم بتن.
  • تشکیل حباب های هوا به دلیل وجود آلومینوم.
  • سخت شدن ترکیب و آمادگی برای عمل آوری.

قالب برداری:
با سخت شدن اولیه بتن، قالب به آرامی از روی آن برداشته می شود. پیش از بازگرداندن قالب به بخش اختلاط، سطح آن باید برای ریختن مخلوط های بعدی روغنکاری شود. در این مرحله، بتن در حالت جامد قرار دارد اما سطح آن هنوز نرم و قابل تغییر است.

برش بلوک سبک:
پس از قالب برداری، فرآیند برش زدن آن برای تشکیل بلوک و یا پنل AAC آغاز می شود. برخی از رایج ترین حالت های برش زنی بتن اتوکلاو عبارت هستند از:

  • پیش برش (پخ زدن گوشه ها).
  • برش عمودی.
  • برش افقی.
  • برش مایل.
  • بلوک برش خورده AAC.
  • پیش برش برای ایجاد بلوک در ابعاد مورد نظر.

عمل آوری بتن اتوکلاو:
در این مرحله، بلوک های برش خورده بر روی یکدیگر قرار می گیرند و به درون محفظه اتوکلاو منتقل می شوند.

فرآیند اتوکلاو بین 10 تا 12 ساعت طول می کشد. در طی این فرآیند، بلوک ها تحت فشار و دمای بالا قرار می گیرند تا به مشخصات مورد نظر برسند.

در فشار 8 تا 12 بار و دمای 190 درجه سانتی گراد، ماسه سیلیسی با آهک واکنش می دهد و کلسیم سیلیکات هیدرات را به وجود می آورد. این فرآیند، منشا مقاومت فشاری و ویژگی های منحصر به فرد بتن AAC است.

بسته بندی و انبار:
پس از اتمام فرآیند اتوکلاو، بلوک های AAC بسته بندی و به انبار یا محل پروژه منتقل می شوند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>