ریل باید در ابعاد استاندارد حمل و در فواصل استاندارد سوراخ شود. فواصل اتصال دهنده ها باید با توجه به نیروهای وارده مشخص شود. فواصل سوراخ ریل به ارتفاع پنل استاندارد بستگی دارد.برای ایجاد سوراخ ریل در محل، فاصله سوراخ انتهایی تا انتهای ریل باید 25 میلی متر است. سوراخ انتهایی در فاصله 45 میلی متر از انتهای رویه پانل قرار خواهد گرفت. فاصله ضلع فوقانی بالاترین سوراخ از بالای ریل 12/5 میلی متر است.
در شرایطی که پانل های فوقانی و تحتانی دارای ارتفاع استاندارد نبوده و به سوراخ های ریل برخورد نمی کنند، بست ها باید اصلاح شوند. بست فوقانی اصلاح شده در بالای ریل و بدون استفاده از سوراخ نصب می شود و بست تحتانی اصلاح شده به طور مستقیم و بدون استفاده از سوراخ به ریل پیچ می شود.
برای جلوگیری از واکنش های گالوانیک بین ریل های آلومینیومی و سایر مصالح غیر مشابه (مانند فولاد یا مصالح سیمانی) و همچنین برای تراز کردن و شاغولی کردن ریل ها توصیه می شود که از واشرهای پلاستیکی مقاوم در برابر ضربه استفاده شود. همچنین می توان از سایر مصالح جدا کننده مانند رنگ قیری برای پوشش سطوح آلومینیومی که ممکن است در تماس با سایر مصالح قرار گیرند، استفاده کرد.
نصب خشک سرامیک پرسلانی
سیستم نصب نمایان مطمئن ترین روش نصب سرامیک های پرسلان به روش خشک در نمای سرامیکی است. در این روش، بست به گونه ای نصب می شود که سرامیک در داخل آن قرار گرفته و توسط بست مهار شود. بست به زیرسازی و شبکه آلومینیومی مطابق شکل زیر متصل می شود. برای جلوگیری از جلب توجه بست ها، می توان آنها را با رنگ های کوره ای متناسب با رنگ سرامیک، رنگ نمود.
نحوه نصب سرامیک پرسلانی
در روش نصب نمایان برای اتصال سرامیک به پروفیل ها می توان از بتونه نیز استفاده نمود. در این حالت، اولین مرحله نصب گیره به وسیله پیچ های خودکار به پروفیل های قائم است. پس از آن رشته ای از بتونه بر روی پروفیل قائم قرار داده می شود. پس از نصب سرامیک ها این لایه بتونه باعث اتصال سرامیک به پروفیل قائم می شود و باعث افزایش امنیت قطعات متصل شده به نمای سرامیکی و جلوگیری از حرکت سرامیک ها می شود.
در مرحله بعد بست ها به وجه بالایی سرامیک ها متصل شده و به وسیله پیچ به پروفیل های قائم محکم می شود. سایر سرامیک ها نیز به این ترتیب متصل شده و در محل خود ثابت می شوند. توصیه می شود که ساخت از پایین به بالا صورت گیرد.