اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

این کشورها (پیشرفته سرمایه داری) در سال های اخیر با کاهش تولید روبرو بوده اند. با اینکه تولیدشان به میزان تولید سال 1980 نمی رسد.

تولید_فولاد

به طوری که مجموع تولید فولاد خام کشورهای پیشرفته سرمایه داری در سال 1981 از کل تولید فولاد خام این کشورها در سال 1972 کمتر بوده و در مقابل 408.1 میلیون تن تولید سال 72، در سال 81 تنها 400.3 میلیون تن فولاد خام تولید کرده اند و سهم تولیدی این کشورها از 65.8 درصد به 56.6 درصد در سال 81 کاهش یافت.

که بحران اقتصادی را می توان یکی از علل کاهش تولید فولاد در کشورهای پیشرفته سرمایه داری دانست.

به این صورت که بحران اقتصادی باعث کاهش و رکود فعالیت های اقتصادی می شود و کاهش فعالیت های اقتصادی نیز، کاهش تقاضا برای فولاد و فرآورده های آن را سبب می گردد و در نهایت موجب کاهش تولید می گردد.

سهم مناطق مختلف جهان در تولید فولاد (سال 2015):
لازم به ذکر است به طور متوسط 51 درصد تولید فولاد متعلق به کشورهای پیشرفته سرمایه داری و بقیه یعنی 36.2 درصد از آن کشورهای سوسیالیستی و 12.8 درصد از آن کشورهای در حال توسعه است.

لذا بیشترین نوسانات تولید فولاد دنیا به خاطر نوسانات و بحران های خاص کشورهای پیشرفته سرمایه داری است.

بالاترین میزان تولید این گروه از کشورها در سال 89 بوده است بنابراین رونق تولید فولاد جهان تابع گسترش تولید این کشورها می باشد. با این حال به میزان تولید سال های 80 و 81 نمی رسد.

زیرا کشورهای صنعتی تصمیم ندارند که ظرفیت فولاد خود را افزایش دهند و شرکت هایی از کشورهای اروپایی وجود دارند که در نظر دارند ظرفیت تولید فولاد خودشان را کاهش دهند و این نمی تواند یک موفقیت در فولاد جهانی باشد.

کاهش آشکار در تولید کشورهای صنعتی، آزمایشی است برای شرکت های فولادسازی، به عنوان مثال تولید فولاد خام کارخانه ای در ایالات متحده آمریکا در سال 1974 در حدود 32 میلیون تن بوده است که در سال 1993 به 17 میلیون تن کاهش یافته است.

نمایی کلی از نسبت تولید فولاد بازیگران اصلی این صنعت:
تولید فولاد کارخانه ای در بریتانیا در اواخر دهه 60 در حدود 28 میلیون تن و اخیرا تولید آن به 12 میلیون تن کاهش یافته است.

تولید کارخانه تیسن آلمان در اواسط دهه 1970 بیست میلیون تن بود که اخیرا میزان تولید آن به 9 میلیون تن کاهش یافته است.

این شرکت ها قسمت های مهمی از ظرفیت تولیدی خود را در حال حاضر در مدار تولید ندارند.

بنابراین درصد تولید کشورهای پیشرفته نسبت به درصد کل تولید فولاد جهان در حال کاهش است که از 56.8 درصد در سال 80 به 50.3 درصد در سال 93 رسیده است.

و انتظار می رود این روند نزولی همچنان ادامه یابد و سایر کشورهای سوسیالیستی و در حال توسعه نقش تعیین کننده تری در صنعت فولاد جهان داشته باشند.

رشد میزان تولید فولاد خام این کشورها در سال های 88 و 89 به ترتیب برابر با 8.5 و 11 درصد و افت تولید نیز در سال های 82 و 86 به ترتیب معادل با 16 و 6 درصد بوده است و متوسط میزان رشد تولید فولاد کشورهای پیشرفته صنعتی طی دوره مورد مطالعه 0.6 می باشد که پایین تر از متوسط رشد تولید فولاد جهان می باشد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>