چگونه خط تولید فرآوری آرد ایجاد کنیم
مرحله اول شستشوی کامل گندم یا سایر دانه ها است. زیرا مواد خارجی مانند سنگهای کوچک، دانه ها یا مواد دیگری در محصول وجود دارند. اگر گندم تمیز نباشد، ممکن است به دستگاه آسیاب آرد آسیب برساند. سپس محصول شسته شده از طریق یک مکنده عبور داده می شود تا ماده ای که وزن کمتری نسبت به دانه گندم دارد نیز جدا شود.
با درجه بندی فیزیکی و شیمیایی، گندم تمیز شده با توجه به محتوای پروتئین آنها و گندم هایی که بالاترین سطح را دارند، برای تهیه آرد گندم با کیفیت بالا نمونه برداری می شود. پس از فرآوری گندم از طریق کارخانه آرد، می توانیم کلاس های مختلف آرد گندم را به دست آوریم. گندم ها براساس محتوای پروتئین و کاربرد آنها طبقه بندی می شوند.
در فرآیند تولید، کارخانه های آرد اقدامات احتیاطی زیادی برای اطمینان از تولید بهترین درجه آرد انجام می دهند. هر فرآیند توسط تیم واجد شرایط انجام می شود که اطمینان حاصل کند سطح بالایی از اقدامات بهداشتی انجام می شود.