بیسکویت کاشی در واقع همان قطعات خاکی هستند که قبل از فرایند لعاب و چاپ از خشک کن خارج می شوند، از کاشی های لعاب دار به عنوان ضایعات در بیسکویت استفاده نمی شود در صورتی که مصرف این ضایعات در بدنه کاشی بسیار مفید است زیرا به دلیل سایش ممکن است در بالمیل ایجاد مشکل کند اما اگر بتوان این ضایعات را وارد فرمول کنند، می توانند محصول بهتر و کارآمدتری داشته باشند.
استفاده از ضایعات در بیسکویت کاشی
سنگ شکن کاشی دیواری لعاب دار با کاشی کف لعاب دار کاملا متفاوت است، سنگ شکن کردن کاشی دیواری لعاب دار بسیار آسان تر است بنابراین باید ضایعات وارد کاشی کف شوند که ابعاد بزرگ تری دارند، همانطور که میدانید بدنه های کف استحکام خام و خشکشان تقریبا کم می باشد و با اضافه کردن این ضایعات می توان انقباض در حین خشک شدن و شوک پذیری بدنه کاشی را کاهش داد.
با توجه به پیشرفت های چشمگیری که در صنعت کاشی و سرامیک به وجود آمده کوره های جدیدی نیز طراحی شده که کارایی خاصی دارند به طور مثال در کوره های قدیمی زمان پخت 40 ساعت است که درجه حرارت آن 1020-1040 درجه سانتیگراد می باشد اما پخت بیسکویت در کوره های پخت سریع (رولری) در 40-45 دقیقه با حرارت 1050-1080 درجه سانتی گراد انجام می شود.
در تولید کاشی و سرامیک ابتدا باید مواد اولیه را آماده سازی کرد که این بخش با توجه به پیشرفت های تکنولوژی و نوع شکل دادن به محصول می تواند متفاوت باشد، اما در هر حالت باید سنگ ها توسط سنگ شکن یا خرد کننده فکی، چکشی، دواری و غلطکی، خرد شوند و به صورت خشک در دستگاه آسیاب ریخته شده تا پودر شوند سپس با مقداری آب و موادهای روان کننده پودر را به صورت دوغاب در آورد و کاملا مخلوط کرد بعد از این مرحله دوغاب به وسیله خشک کن های پاششی به پودر تبدیل می شود.