مخزن: مخازن استفاده شده در خودرو سوخت رسان سیار افقی، سطح مقطع مدور( دایره یا بیضی) ودوجداره می باشد. جدار داخلی آن فولاد ضدزنگ و جدار خارجی آن از جنس فولاد سخت است. فاصله بین دوجدار آن حداقل 7 سانتی متر بوده و این فاصله ها با عایق ضدحریق و گرمایی پر شده است. همچنین دارای کنترل تخلیه اضطراری می باشند.
سیستم روشنایی
- پمپ سوخت (مکانیکی یا برقی): پمپ های استفاده شده در خودرو سوخت رسان سیار به صورت مستقل قادر به سوخت رسانی بوده و نیازی به کار کردن موتور خودرو برای انتقال سوخت نمی باشد.
- شیلنگ توزیع: شیلنگ های به کار برده شده در خودرو سوخت رسان سیار منطبق با تجهیزات سوختی بوده و فشار کاری توصیه شده روی هریک از قطعات شیلنگ علامت گذاری شده است.
- الکتروموتور: جهت جلوگیری از تماس نشتی از مخزن با موتور حفاظ هایی برای این مورد تعبیه شده است. در مواردی که الکتروموتور در فضای محصور قرار گرفته است گازهای ایجاد شده به بیرون منتقل شده است.
اجزای اندازه گیری سوخت
- خودرو سوخت رسان: طول و عرض خودرو سوخت رسان سیار باید به گونه ای باشد که قابلیت تردد در جاده ها را داشته باشد.
- ژنراتور/ باتری تامین برق: خودروهایی که ژنراتور تامین برق آن ها در مجاورت موتور یا سیستم اگزوز نصب شده است از نوع معمولی و در مواردی که در جاهای دیگر نصب شده است ژنراتور از نوع ضدانفجار می باشد.
- سوئیچ
- اتصالات
- تابلو برق
مطابق استانداردهای ارائه شده برای تجهیزات خودرو سوخت رسان سیار، باید سیستم سوخت خودرو( باک) در محلی نصب شود که خطر آتش سوزی را به حداقل رسانده و همچنین اگزوز نیز فاقد هرگونه نشتی باشد و اگزوز باید فاصله کافی را از مواد قابل ا شتعال داشته باشد. و گازهای اگزوز در محلی تخلیه شوند که موجب خطر انفجار نشوند.
استانداردهای ساخت خودرو سوخت رسان سیار:
- NFPA77
- NFPA385
- NFPA30-A
- NFPA30
- EN1360
- UL142
- EN13094