خودرو سوخت رسان برای صرفه جویی در هزینه و زمان، جهت عملیات توزیع سوخت مایع به باک خودروها طراحی شده است. هنگامی که فضای کافی برای مخازن در محل وجود ندارد، یا هنگامی که شرکتی به دنبال راحتی سوخت رسانی در تعدادی از مکان ها در زمان های مختلف است، سوخت گیری در محل بهتر است به عنوان جایگزین کارت های سوخت استفاده شود.
هنگامی که خودرو سوخت رسان سیار، سوخت را به صورت مستقیم به تجهیزات تحویل می دهد دیگر، نیازی به صرف هزینه اضافی جهت خریداری مخازن برای نگه داری سوخت نیست و همچنین هرزمان که نیاز به جابه جایی باشد یا مکان تجهیزات تغییر کند دیگر نیازی به جابه جایی مخازن نمی باشد.
انواع خودرو سوخت رسان سیار
خودرو سوخت رسان سیار را می توان براساس نوع خودروی استفاده شده به دو دسته زیر تقسیم بندی کرد.
نیسان
کامیونت
خرید خودرو سوخت رسان
در خودرو سوخت رسان سیار و نوع تجهیزات به کار رفته در آن نکته حائز اهمیت نوع سیال انتقال داده شده می باشد ولی مقدار ظرفیت مخزن تأثیر به سزایی در ساختار خودرو سوخت رسان سیار ندارد. به عنوان مثال در ماشین سیار بنزین تجهیزات به کار رفته ضدانفجار می باشد در حالی که ظرفیت مخزن تأثیری در نوع تجهیزات نداشته است.دسته بندی سوخت ها براساس نقطه دمای اشتعال آن ها به سه دسته زیر تقسیم بندی شده است:
پیشینه تجهیز خودرو سوخت رسان
تحویل بنزین در محل توسط جایگاه سوخت سیار در سال 2008 تأسیس شد. این ایده با هدف کاهش هزینه های عملیاتی ایجاد شد بدین صورت که، به جای آوردن تجهیزات در محل سوخت گیری، سوخت به محل تجهیزات آورده شود. همانطور که قبلا نیز اشاره شد سوخت رسانی سیار سبب کاهش هزینه شده است و به دلیل عدم وجود مخزن سوخت در محل، امنیت بیشتری نیز وجود دارد.
اجزای خودرو سوخت رسان سیار
تمامی قطعات استفاده شده در یک خودرو سوخت رسان سیار ضد انفجار بوده و قابلیت کار در محدوده دمایی منفی 20 درجه تا 55 درجه سانتی گراد را دارد. اجزای آن متشکل از موارد زیر می باشد.