اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

شیرآلات

چکه کردن شیر اهرمی می تواند در بخش های متفاوتی از شیرآلات رخ دهد که از چکه کردن شیر آب از محل اتصال شیر به لوله کشی تا نشت آب از زیر دسته اهرمی و یا تنه شیرآلات گسترده است. علت چکه کردن شیر آب در هر یک از این بخش ها متفاوت است و راه حل خاص خود را دارد. ابتدا محل دقیق چکه کردن شیر اهرمی را بیابید و با توجه به دلیل چکه شیر آب، راه حل مناسب را از موارد زیر انتخاب کنید.

شایع ترین علت چکه کردن شیر آب: اشکال در کارتریج

شیرآلات اهرمی از بادوام ترین انواع شیرآلات هستند که چکه کردن آن ها به این سادگی اتفاق نمی افتد. رایج ترین علت چکه کردن شیر آب اهرمی خصوصاً اگر از ریز دسته اهرمی باشد، بروز اشکال در کارتریج است. با دنبال کردن مراحل زیر به آسانی می توانید کارتریج شیر اهرمی مورد نظر خود را تعویض و در جهت رفع چکه شیر اهرمی اقدام کنید:

ابتدا جریان آب را از فلکه اصلی و یا به کمک دو عدد شیر پیسوار آبی و قرمز کوچک زیر سینک روشویی و ظرفشویی قطع کنید.نگین آبی و قرمز (در بعضی مدل ها فلزی و در بعضی مدل ها پلاستیکی) را از جای خود در آورید. این بخش همان نشانگر آب سرد و گرم است که بسته به مدل ممکن است در پشت و یا جلوی دسته اهرمی قرار گرفته باشد.

پیچ زیر نگین آبی و قرمز را به کمک آچار آلن باز کنید.دسته اهرمی شیر را با کمی فشار از جای خود خارج کنید.پس از برداشتن دسته اهرمی، قالپاق شیر را که مانند یک درپوش است مشاهده می کنید. قالپاق را به راحتی و با چرخش دست از جای خود خارج کنید.با خارج کردن قالپاق با یک مهره بزرگ زرد رنگ روبه رو می شوید که اصطلاحاً مهره کارتریج نام دارد. این مهره را به وسیله آچار در خلاف جهت عقربه های ساعت بچرخانید تا باز شود.

اکنون کارتریج معیوب را از جای خود خارج کنید و آن را با یک کارتریج نو تعویض کنید. دقت کنید پایه های کارتریج نو حتما در جای خود بر روی بدنه شیر قرار گیرد.به ترتیب مهره کارتریج، قالپاق، دسته اهرمی و پیچ و نگین را در جای خود نصب کنید.فلکه آب را باز کنید. چکه کردن شیر آب مورد نظر باید برطرف شده باشد.
علت چکه کردن شیر آب از نقطه اتصال شیر به لوله کشی سرد و گرم و روش رفع آن چکه کردن شیر اهرمی در شیرهای توالت و دوش ممکن است ناشی از عدم سفت کردن کافی هر دو مهره و یا یکی از آنها در هنگام نصب شیر به دیوار باشد.

در نتیجه آب، از بخش ورودی لوله به شیرآلات (نزدیک به دیوار) نشتی دارد. اگر مهره ها به درستی سفت شده باشند و واشر مناسب هم به کار رفته باشد ولی چکه کردن شیر اهرمی ادامه داشته باشد، ممکن است اورینگ بین دنده چپ و تنه ایراد داشته و یا فرسوده شده باشد.در شیرهایی که به دیوار نصب می شود عمود بودن هر دو مجرای آب سرد و گرم به دیوار بسیار مهم و نشان دهنده دقت در سیستم لوله کشی داخلی ساختمان است.

علت و تعمیر چکه شیر آب از کف شیر ظرفشویی یا شیر روشویی (نقطه قرار گرفتن شیر بر روی سینک)
علت چکه کردن شیر آب از کف شیر ظرفشویی و یا روشویی می تواند خرابی اورینگ و یا قرار ندادن اورینگ در کف شیر باشد. این مشکل با تعویض اورینگ و یا قرار دادن یک اورینگ مناسب در جای تعبیه شده (زیر شیر) حل می گردد. در غیر این صورت دلیل چکه شیر آب ممکن است عدم نصب صحیح شیر ناشی شده باشد و راه رفع چکه شیر آب، نصب دوباره آن توسط متخصصین است.

بعضی اوقات ممکن است، سینک دارای سوراخی بزرگ تر از نشیمن شیرآلات باشد (بر اثر ناشیگری نصاب در هنگام ایجاد سوراخ در سینک و یا از ابتدا) که باعث نشتی از محل کف شیر آب می شود. در این حالت اگر محل قرار گرفتن سینک بر روی شیر به کمک چسب آکواریوم آب بندی نشود، سینک باید تعویض گردد.اگر در شیرآلات روشویی و ظرفشویی، چکه کردن شیر آب از زیر سینک اتفاق افتاده است، علت چکه کردن شیر آب می تواند خرابی اورینگ شلنگ در نقطه اتصال به شیر و یا خرابی واشر مهره شلنگ باشد. در این صورت برای رفع چکه شیر اهرمی بهتر است، شیرآلات را باز و اورینگ شلنگ و واشر را چک کنید. در صورت مشکل داشتن این قطعات، با تعویض آن ها چکه کردن شیر اهرمی برطرف می شود.

اگر چکه کردن شیر اهرمی از زیر دسته شیر اهرمی رخ می دهد، سفت بودن مهره کارتریج را بررسی نمایید. چنانچه مهره کارتریج به اندازه کافی سفت شده، اما نشتی آب از زیر دسته رفع نشده است، مشکل می تواند ناشی از کارتریج معیوب یا ترک دار باشد که در این صورت با تعویض کارتریج شیر اهرمی می توان چکه شیر آب را تعمیر کرد.

چکه کردن شیر اهرمی

علاوه بر این، اگر تراشکاری کف کارتریج به درستی انجام نشده باشد، اورینگ کف کارتریج با محل قرار گرفتن آن درون شیر چفت نمی شود. در این حالت برای رفع نشتی و تعمیر چکه شیر آب، کافی است صرفاً کارتریج را تعویض کنید. اما اگر تراش جای کارتریج درون شیر با کیفیت کافی انجام نشده باشد و نشتی زیر دسته اهرمی باز هم به دلیل آب بند نبودن کارتریج (از کف) رخ دهد، شیر باید به طور کامل تعویض گردد.

دلیل چکه شیر آب از سر آبریز و اطراف بوش پرلاتور و رفع آن

ممکن است چکه شیر اهرمی در اطراف سر آبریز دوش و یا اطراف سر آبریز علم شیر ظرفشویی و روشویی خود را نشان دهد. در این حالت، اشکال ناشی از واشر علمک شیر ظرفشویی یا روشویی و یا آبریز حمام است. این مشکل با تعویض این واشر حل می شود.چکه کردن آب از شیر توالت ممکن است در اطراف نقطه اتصال بدنه به شلنگ خود را نشان دهد که ناشی از آب بند نبودن واشر شلنگ توالت است. حتماً قبل از اقدام به تعویض شیرآلات و یا شلنگ توالت، از آب بند بودن واشر شلنگ توالت اطمینان حاصل کنید.

علت چکه کردن شیر آب از زیر سوپاپ شیرآلات دوش و تعمیر آن

در صورت چکه کردن آب از زیر سوپاپ شیرآلات دوش، ممکن است سوپاپ به درستی بسته نشده باشد و یا اورینگ های سوپاپ مشکل داشته باشند. برای رفع کردن چکه در این حالت می توان سوپاپ را دوباره در جای خود نصب کرد و یا اورینگ های سوپاپ را تعویض کرد. اگر در این صورت مشکل حل نشود و اشکال از ماشین کاری شیر و یا ماشین کاری جای سوپاپ باشد، به صرفه ترین راه حل، خرید شیرآلات جدید است.

علت چکه کردن آب از اتصالات مونتاژ شده علم یونیکا

علت چکه آب از اتصالات علم یونیکا (علم دوش) می تواند ایراد فنی قطعات و یا نصب نادرست علم یونیکا باشد.ابتدا مطمئن شوید که نصب علم دوش به درستی انجام شده است و قطعات و اتصالات در جای خود محکم شده اند. سپس اگر مشکل حل نشد به فکر تهیه قطعات سالم و یا در نهایت تعویض علم یونیکا باشید.

دلیل چکه شیر آب از تنه شیرآلات معمولاً به دلیل وجود سوراخهای سوزنی در بدنه شیر اتفاق می افتد و چاره ای جز تعویض شیر وجود ندارد. به طور کلی نشت آب از تنه شیرآلات ممکن است ناشی از خرابی و فرسودگی قطعات لاستیکی (اورینگ، واشر و شلنگ)، ترک خوردن بعضی از قطعات بر اثر تنش های وارده در اثر مشکلات نصب، خرابی کارتریج و مشکلات ماشینکاری شیر باشد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>