به دلیل عوامل محیطی داخلی و خارجی از جمله نور خورشید، رطوبت هوا، صدا و صوت، باران و برف در سقف ساختمان های صنعتی، تجاری، کشاورزی و کارخانجات از پانل سقفی استفاده می کنند، که البته عمده مصرف آن صنعتی می باشد.
ساندویج پانل سقفی شباهت زیادی به نوع دیواری آن دارد که از قرار گرفتن پشم سنگ یا پلی استایرن و یا پلی یورتان بین دو لایه فولادی یا آلومینیومی تولید می شود.
مهم ترین عامل در انتخاب نوع پانل سقفی مواد تشکیل دهنده بین دو ورق فلزی آن است که متناسب با نیاز و محل مورد استفاده مشتری تولید می شود.
ابعاد ساندویچ پانل سقفی:
مزایای استفاده از پانل سقفی:
نحوه نصب ساندویچ پانل سقفی:
در حالی که نصب پانل کار بسیار ساده ای می باشد ولی به دلیل نصب این محصول در ارتفاع (سقف ساختمان) و در معرض باران و برف بودن باید به نصب اصولی و عایق بندی دقیق آن، دقت شود.
اجرای نصب پانل ها به وسیله پیچ های گالوانیزه سرمته واشردار صورت می پذیرد به این صورت که پیچ ها سقف را به اسکلت سازه وصل می کند و بعد توسط واشر لاستیکی پیچ محکم شده که این واشر از نفوذ باران جلوگیری می کند.
شیب موجود در سقف و جنس پانل ها موجب گشته تا آب باران به سهولت به سمت ناودانی سرازیر گردد.
نکات اجرای ساندویچ پانل سقفی:
وزن واحد سطح ساندویچ پانل سقفی:
در بعضی از پروژه ها وزن پانل از اهمیت بالایی برخوردار است که وزن با توجه به هر متر مربع و شکل ظاهری آن متغیر است.
سبک بودن پانل از مزیت آن محسوب می شود و مقاومت آن را در برابر زلزله بیشتر می کند.
ساندویچ پانل سقفی طرح سفال:
این نوع محصول که ابتدا در سال 1388 تولید و روانه بازار شد، ساخته شده از جنس عایق پلی اورتان که دو لایه بیرونی آن از جنس گالوانیزه، آلومینیوم یا مس می باشد.
ساخت به شیوه نورد سرد و با طرح سفال یا طرح آیریس و یا طرح توپلیپس صورت می گیرد.
از مزایای آن می توان به عایق صدا و انرژی، استحکام و عدم نیاز به تعمیر، همچنین برای استفاده در نمای ساختمان و یا ویلا اشاره کرد.
همچنین از انعطاف پذیری بالا برخوردار است که برای اجرای سقف و مکان های شیب دار بسیار مناسب است.