عایق های حرارتی به چند گروه تقسیم می شوند؟
نکات مهم در هنگام خرید عایق حرارتی:
به راحتی نمی توان در مورد این عایق ها صحبت کرد. از آن جا که این محصولات می توانند هزینه ها را کم کنند رغبت عمومی برای خرید و استفاده از آن در هنگام ساختمان سازی قابل توجه است.
اما متاسفانه باوری وجود دارد که تا آن جا که می شود عایق ارزان خریداری شود تا هزینه کمتری در پی داشته باشد.
اما به این نکته توجه کنید که عایق ارزان شاید در ابتدا هزینه های شما را کاهش دهد اما پس از چند ماه و در دراز مدت تأثیر خود را از دست می دهد و از آن چه که خواستِ شما بوده دور می شود.
چرا که از کارایی و تأثیر آن کاسته می شود و هزینه اولیه شما از بین می رود.
در هنگام تهیه عایق چند پارامتر را مد نظر قرار دهید:
اندازه R-value است. هر چه میزان این معیار بیشتر باشد اثر بخشی آن نیز بهتر می شود.
دقت داشته باشید که این پارامتر در طول زمان 2 تا 3 درجه کاهش می یابد حال اگر از ابتدا جنس نامناسب و ارزان خریداری شود آن وقت عملکرد بسیار ضعیفی در طول زمان خواهد داشت.
شرایط جغرافیایی و ساختمان شما در انتخاب نوع عایق اهمیت دارد. بهتر است عایقی متناسب با نوع محیط مرطوب، گرم و خشک، سرد و… انتخاب کنید.
دسته بندی عایق های حرارتی از لحاظ قیمت:
در بازار عایق هایی که اندازه R-value متوسط به نسبت سایرین دارند، ارزان تر هستند. دقت داشته باشید که عایق می تواند ارزان باشد و برای ساختمان شما با توجه به شرایط و ویژگی های آن مناسب باشد.
اما این اشتباه را نکنید که فکر کنید عایق ارزان تهیه می کنید و آن را به صورت چند لایه روی هم در ساختمان استفاده می کنید که این کار تصور غلطی است و علاوه بر بالا بردن هزینه خود هیچ فایده ای ندارد.
بهترین کار آن است که مناسب ترین عایق حرارتی را خریداری کنید.
مناسب ترین قیمت عایق حرارتی:
از بین عایق های معدنی از همه مناسب تر قیمت پشم شیشه است. قیمت عایق های پایه پلیمری نیز متفاوت است.
عایق حرارتی پلی یورتان پاششی از 30 تا 60 هزار تومان است و عایق لوله و کانال تهویه هوا الاستومری از 35 هزار تومان تا 190 هزار تومان است.
قیمت پشم سنگ لوله ای از 12 هزار تومان تا 100 هزار تومان، عایق حرارتی الیاف سرامیک هم 200 هزار تومان است. (این اعداد قیمت تیر 98 است و احتمال تغییر آن وجود دارد)