اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

تجهیزات شبکه

کابل کواکسیال نوعی کابل است که یک هسته مرکزی مسی با پوشش پلی اتیلن دارد در ضمن دارای کلافی از جنس مفتول مسی است که به عنوان عایق نیز جهت جلوگیری از افت جریان ولتاژ عمل می کند. با توجه به این که در برخی از صنایع الکترونیکی کاهش جریان ورودی و همچنین وجود کمترین اختلاف بین جریان ورودی و جریان خروجی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است به همین خاطر در جهت دستیابی به این کیفیت مقاومت و کارایی از کابل های کواکسیال استفاده می شود.برای نمونه یکی از موارد مصرف این محصول استفاده در برخی از صنایع الکترونیکی نظیر ابزار دقیق، ساخت آنتن های تلویزیونی و دوربین های مدار بسته اشاره کرد. گاهی نیز در صنایع مخابراتی مورد استفاده قرار می گیرد.

کابل کواسیال

این نوع کابل به دلیل دارا بودن کلاف مسی بر روی هسته مرکزی قابلیت محافظت از جریان ورودی و جلوگیری از افت جریان را نیز دارد. به طور کلی می توان این طور بیان کرد که در بسیاری از صنایع الکترونیکی ظریف دارای کاربرد می باشد بنابراین این میزان بهره گیری بالا از این محصول سبب می شود آشنایی کاربران با چگونگی تعمیر این محصولات در صورت خرابی از اهمیت بالایی برخوردار باشد.

تعمیر کابل کواکسیال

در مقدمه بالا شما به طور کلی با کابل های کواکسیال آشنا شدید. ادامه مطلب را پی بگیرید تا به نحوه تعمیر یک کابل کواکسیال آشنا بشوید. برای تعمیر یک کابل کواکسیال آسیب دیده حتما لازم است که دلایل مختلفی را بررسی نماییم. ما برای تعمیر این کابل های کواکسیال به این  موارد نیازمندیم:چسب حرارتی، کاتر، اتصال دهنده کابل و همچنین قلم موی رنگ.

مراحل مختلف تعمیرات کابل کواکسیال

ابتدا در مرحله اول به وسیله چسب حرارتی بریدگی ها و شکاف های احتمالی بر روی کابل خود را به خوبی می پوشانیم، بعد از آن در مرحله دوم قسمت های آسیب دیده کابل را به وسیله کاتر از کابل جدا می نماییم حالا به مرحله سوم می رسیم که نیاز به شرحی مفصل تر دارد. در مرحله سوم، اتصال بخش های انتهایی و آسیب دیده انجام می شود.

بعد از آن که قسمت های آسیب دیده را توسط کارتر از کابل جدا کردید نیاز است که بخش های انتهایی را به بخش جدا شده پیچانده و متصل نماییم. توجه داشته باشید که این کار را با پیچاندن قسمت دارای پوشش سیاه رنگ کابل آغاز کنید. بعد از آن، قسمت نقره ای رنگ را روی پوشش و روکش خارجی کابل تا بزنید. حالا باید قلموی رنگ را بردارید و با استفاده از چسب برق مایع، روی لایه جدید یک پوشش عایق تازه به وجود بیاورید. یادتان باشد پیش از اتصال سیم ها به یکدیگر باید صبر کنید تا چسب مایع حسابی خشک بشود.

مراحل تعمیر کابل کواکسیال 2چنانچه این کار را با دقت و کاملا طبق مراحل بالا انجام بدهید کابل کواکسیال شما به طور کامل رفع ایراد خواهد شد. اما چنانچه بعد از اتمام تمام مراحل و با توجه به این نکته که اطمینان حاصل کرده اید مراحل کار تعمیر کابل را به طور دقیق انجام داده اید، همچنان کابل شما دچار نقصان و عیب و ایرادی بود، راه دیگری ندارید جز این که کابل را تعویض نمایید. در این موارد بهتر است برای رفع ایراد قبلی تلاش مجدد ننمایید.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>