اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

در دنیای متنوع ورق های فولادی ورق استیل به علت مزایای بسیار زیاد در کنار متناسب بودن قیمت ورق همچنین وزن ورق از محبوبیت خوبی در بین صنعتگران برخوردار بوده از همین رو دامنه کاربرد گسترده ای نیز پیدا کرده است.

براق_کردن_قابلمه

پیرو همین موضوع شما می توانید قیمت ورق استیل همچنین جدول وزن ورق را از لینک های مربوطه دریافت نمایید.

استیل از آن جهت که مقاومت بسیار بالایی در برابر خوردگی و زنگ زدگی دارد باعث شده در مصارفی از جمله لوازم پزشکی یا ظروف آشپزخانه همچنین در صنایع غذا و دارو مورد استفاده قرار بگیرد.

به علاوه استیل مقاومت بالایی در برابر گرما داشته خم نمی شود، تاب بر نمی دارد و رنگ آن به مدت بسیار بالایی دوام دارد.

از دیگر موارد کاربرد استیل می توان به استفاده در ساخت لوازم آشپزخانه، شیرآلات، سماور، نرده، کمد، میز و صندلی، لوستر، آباژور، وسائل تزیینی و زیورآلات و… اشاره کرد.

ممکن است گاهی شما هم به عنوان مصرف کننده ورق استیل بعد از مدتی استفاده با مشکل کدر شدن این محصولات روبرو شده باشید.

باید بگوییم مشکل حادی نبوده و تنها با چند راه حل ساده که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت می توانید وسیله استیل خود را تمیز و براق کرده و مجدد از آن لذت ببرید.

روش های براق کردن استیل:
برای تمیز و براق کردن ورق استیل شیوه های متفاوتی وجود دارد که می توانید با توجه به نوع محصول خود بهترین روش موجود در این مقاله را انتخاب کرده و استفاده کنید.

ساده ترین ماده ای که در دسترس بوده و می توان با استفاده از آن ظروف را صیقل دهید آب گرم می باشد. با استفاده از آب گرم و دستمالی حوله ای می توانید ظروف استیل را صیقل داده و برق بیندازید.

در رابطه با این موضوع دو نکته وجود دارد. اول اینکه ظروف نباید چرب باشد و نکته دوم اینکه بعد از شستشو ظرف را با دستمالی خشک کرده تا جای لکه آب بر روی ظرف نماند و ظرف برق بیفتد.

ژل گریندینگ:
ژل گریندینگ یا روغن سنباده برای براق شدن ورق های استیل همچنین کابین آسانسور مورد استفاده قرار می گیرد.

می توانید ژل براق کننده را بر روی سطح قرار داده سپس پارچه ای را به صورت دورانی بر روی سطح کشیده و آن را تمیز کنید. بعد از تمیز شدن سطح با استفاده از پارچه ای دیگر سطح را به صورت کامل پاک کنید.

غوطه وری:
به روش غوطه وری نیز می توانید قطعات استیل خود را به صورت کامل درحوضچه مایع براق کننده غوطه ور کرده سپس بعد از براق شدن محصول استیل را از حوضچه خارج کنید.

براق کردن قاشق و چنگال استیل:
در وهله اول با استفاده از پارچه ای هوله ای و مرطوب و حتی الامکان شوینده ای ملایم قاشق، چنگال، کارد و لوازم استیل خود را از هرگونه گرد و غبار، اثر انگشت، چربی و… پاک کنید. بهترین تمیزکننده ای که می توانید استفاده کنید چند قطره مایع ظرفشویی می باشد.

دستمال مورد استفاده شما از اهمیت بالایی برخوردار است چرا که در حین کار نباید هیچ گونه خراش بر روی محصول ایجاد شود.

اکنون نوبت به مرحله پولیش کردن استیل رسیده است. با استفاده از پارچه نانو آغشته شده به روغن زیتون، روغن بچه و یا مایع شیشه پاک کن استیل خود را جلا داده یا پولیش کنید.

در مرحله آخر با استفاده از یک حوله خشک سطح را به طور کامل پاک کرده تا استیل برق بیفتد.

براق کردن سینک ظرفشویی:
برای براق کردن سینک به هیچ عنوان از مایع سفید کننده و شوینده های شیمیایی مانند این محصولات استفاده نکنید چرا که تنها به استیل آسیب رسانده و براق نمی کند.

برای براق شدن استیل کافی است 2 قاشق غذاخوری جوش شیرین را بر روی سینک ظرفشوئی بپاشید سپس با استفاده از اسفنج مرطوب جوش شیرین را بر روی تمامی سطح پخش کرده، زمان بدهید تا جوش بر روی سطح بماند.

در این مرحله با استفاده از یک اسپری سرکه سفید را بر روی تمامی سطح اسپری کرده، خواهید دید که جوش شیرین و سرکه واکنش داده و کف می کند.

اجازه دهید سرکه و جوش شیرین بر روی سطح سینک بماند. بعد از گذشت 10 دقیقه سینک را به طور کامل شسته و با حوله ای تمیز خشک کنید.

نکته بسیار بسیار مهم در براق ماندن سینک ظرفشویی استفاده نکردن از سینک به مدت 24 ساعت می باشد. در این مدت استیل زمان لازم برای ترمیم لایه محافظ خود را پیدا خواهد کرد.

براق کردن قابلمه استیل:
برای براق کردن قابلمه استیل ابتدا آن را شسته و خشک کنید. خشک کردن به آن معنا که ردی از لکه آب بر سطح ظرف نباشد.

اکنون قابلمه را بر روی شعله اجاق قرار داده و چیزی حدود 4 سانتی متر آب درون قابلمه بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید.

اکنون به میزان 2 قاشق غذاخوری نمک و یا جوش شیرین را به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید این محلول به مدت 30 دقیقه با شعله کم بجوشد.

بعد از این زمان محلول داخل قابلمه را خالی کرده اجازه دهید قابلمه سرد شود. اکنون با استفاده از مقداری آب و جوش شیرین خمیری تهیه کنید.

با استفاده از دستمال و این خمیر قسمت های لکه دار و سیاه را پاک کنید. در مرحله آخر نیز با استفاده از مقداری روغن زیتون و لیمو و دستمالی نرم سطح را برق بیندازید.

تمیز و براق کردن ظروف استیل:
علاوه بر روغن زیتون، لیمو و جوش شیرین، آرد از دیگر موارد در دسترس و آسانی می باشد که می توان برای براق شدن ظروف استیل مورد استفاده قرار داد.

برای این کار سطح ظرف مورد نظر خود را کاملا آغشته به آرد کرده سپس با استفاده از پارچه ای تمیز و خشک به صورت چرخشی بر روی ظرف بکشید تا صیقل داده شود.

همچنین می توانید سطوح خارجی استیل از قبیل سطح خارجی کتری، سماور، هود آشپزخانه و… را با مقداری الکل و دستمالی نرم جلا دهید.

امیدواریم این مطلب توانسته باشد این دغدغه شما همراهان عزیز را رفع کند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>