همان طور که در بخش های قبلی توضیح داده شد، عوامل ایجاد کننده پدیده گالینگ عبارتند از:
نوع فلز و میزان مقاومت آن در برابر این پدیده:
حال با دانستن این موارد، دیگر پیشگیری از به وجود آمدن پدیده گالینگ کار چندان سختی به نظر نمی آید.
برای جلوگیری از ایجاد این پدیده تنها کافی است که این فاکتورها را از بین ببریم یا به حداقل برسانیم.
مثلاً برای کاهش اصطکاک بین دو سطح فلزی می توان از روغن های مختلف به عنوان روان کننده استفاده کرد و قطعات را روغن کاری کرد؛ یا می توان نیرو و بار بین سطوح و یا سرعت انتقال دادن مواد را در سطوح فلزی کاهش داد.
همچنین می توان برای ماشین آلاتی که تحت فشارها و اصطکاک بالا قرار می گیرند، با انتخاب فلزی با جنس مناسب از به وجود آمدن پدیده گالینگ تا حد امکان جلوگیری کرد.
یکی دیگر از مواردی که می تواند ما را برای پیشگیری از به وجود آمدن پدیده گالینگ کمک کند، استفاده از هلی کویل است.
همین طور می توان از تمیزی سطوحی که با فلز در تماس هستند برای کاهش این پدیده استفاده کرد، زیرا هر گونه آلودگی سطوح هر چند در سطح میکروسکوپی می تواند باعث افزایش اصطکاک و به تبع آن افزایش احتمال و شدت وقوع پدیده گالینگ شود.
برای این منظور می توان فلز را بعد از انجام عملیات حرارتی، تحت عملیات اسید شویی و سپس روغن کاری قرار داد. اسید شویی باعث از بین رفتن هر گونه مواد زائد از روی سطح فلز می شود.
اصطکاک یکی از عواملی است که در صنایع فلزی و ساخت ماشین آلات به سختی می توان آن را کنترل کرد و از طرف دیگر می تواند خسارات زیادی را به بار بیاورد.
یکی از خساراتی که توسط اصطکاک بالا در قطعات فلزی رخ می دهد پدیده گالینگ است.
این پدیده بیشتر در ماشین آلات صنعتی، پیستون ماشین آلات، یاتاقان ها و غیره رخ می دهد و در طی آن مقداری از سطح یک فلز به فلز مجاور می چسبد و عملکرد آن را دچار اختلال می کند.