فیلترهای آب گرانشی فیلترهای تصفیه آب، بر پایه نیروی جاذبهتصفیه گرانشی امروزه یکی از تکنیک های معمول تصفیه آب است، درست مثل زمانی که آب را برای از بین بردن باکتری ها می جوشانید. در برخی از موارد، در هر دو روش، مزایای مشابهی را دریافت می کنید. فیلترهای آب گرانشی فیلترهای تصفیه آب، بر پایه نیروی جاذبه می باشند که در زیر به نحوه عملکرد آنها اشاره خواهد شد.
سیستم های فیلتر آب گرانشی چگونه کار می کنند؟
با استفاده از این نوع سیستم شما یک واحد پایدار آزاد دارید که آن را در درون آب قرار می دهید و اجازه می دهید که گرانش کار خود را آغاز کند. اما در یک توضیح دقیق تر، این واحد دارای دو محفظه است. محفظه بالایی جایی است که آب را در آن قرار می دهید در حالی که بخش پایین جایی است که تصفیه در آن شروع می شود.
در داخل کارتریج های سرامیکی میکروپروسسوری، شما می توانید مقداری زغال چوب فعال را نیز که به عنوان گرانول کربن فعال (GAC) شناخته شده در هنگام فیلتر کردن آب آشامیدنی خود، پیدا کنید.
این ترکیب برای یک فیلتر تصفیه آب گرانشی، همانطور که در این منبع بیان شده است، این راه در برابر انواع مختلف آلاینده ها مانند باکتری های بیماریزا و انگلی که ممکن است باعث بیماری های تند و زننده مثل وبا، دلتنگی و بیماری های خفیف شود بسیار موثراست.این فرایند همچنین می تواند آب آشامیدنی در برابر مواد شیمیایی مانند فلوراید، کلر و غیره فیلتر کند. فلزات سنگین مثل سرب، مس و جیوه نیز در فهرستی از این چیزهایی هستند که احذف آنها باعث افزایش سلامتی در کودکان می شود.
فیلتر های تصفیه آب در برابر نور چگونه عمل می کنند؟
اولین دستگاه تصفیه آب گرانشی در سال 1835 در لندن ساخته شد. ملکه ویکتوریا جان دولتون (که بعدا به سلطنت دوولتون تبدیل شد) درخواست کرد تا یک فیلتر آب با توانایی ساخت سرامیک تولید کند. با استفاده از مواد مختلف زمین و خاک رس، او اولین دستگاه فیلتر گرانشی سنگی را تولید نمود، به نام فیلتر آب Doulton.
مزایا و معایب
اکنون به طور مستقیم به مزایا و معایب دستگاه تصفیه آب گرانشی می پردازیم. و به این بپردازیم که چرا نیاز است از این نوع فیلتراسیون استفاده کنیم؟
معایب