اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

آتش نشانی

نمی توان گفت کف یک جعبه آتش نشانی باید دارای طول و عرض و عمق مشخصی است و همه باید از این استاندارد ها پیروی کنند تا بتوانند جعبه های آتش نشانی درستی داشته باشند. ولی از طرفی هم نمی توانیم ابعادی که جعبه های آتش نشانی در آنها ساخته می شوند را بدون اصول تصور کنیم، چون جعبه آتش نشانی بسته به مدلی که سفارش می دهید دارای ابعاد مشخصی است و این اندازه ها همیشه با کپسول آتش نشانی و قرقره فایرباکس باید در تناسب باشد و فضای کافی برای تجهیزات وجود داشته باشد.

جعبه آتش نشانی استاندارد باید چه ابعادی داشته باشد؟

استفاده از امکانات مشابه مانند قرقره و شیلنگ آتش نشانی و کپسول آتش نشانی در جعبه های آتش نشانی باعث شده است که بیشتر جعبه های آتش نشانی دارای تناسب ابعاد مشخصی باشند که در ادامه با چند مثال این تناسب را برای شما توضیح می دهیم.

مثال اول:

به عنوان مثال یک قرقره با شیلنگ 4.3 که دارای طول 20 متر است را در اختیار دارید و یا بهتر بگوییم: قرار است که این قرقره وشیلنگ در جعبه آتش نشانی شما جای بگیرند. در چنین حالتی شما جعبه آتش نشانی شما باید در ابعاد زیر ساخته و به شما تحویل داده شود:

  • طول: 70 سانتی متر
  • عرض: 70 سانتی متر
  • مساحتی که روی دیوار اشغال می کند: 140 سانتی متر مربع
  • عمق: 18 سانتی متر

مثال دوم:

به عنوان مثال یک قرقره که دارای 20 متر شیلنگ 4.3 است و یک کپسول 6 کیلوگرمی پودر و گاز را می خواهید در جعبه آتش نشانی جای دهید، در این صورت ابعاد جعبه آتش نشانی شما به صورت زیر خواهد شد:

  • ارتفاع جعبه: 70 سانتی متر
  • عرض جعبه: 85 سانتی متر
  • عمق جعبه: 20 سانتی متر

نحوه نصب جعبه آتش نشانی در ابعاد مختلف

اولین چیزی که در زمان نصب جعبه آتش نشانی باید در نظر داشته باشید توجه به استاندارد نصب جعبه آتش نشانی می باشد و نکته مهم این است که باید طوری آن را نصب کنید که در دسترس باشد و تقریبا همه افراد بالغ بتوانند از آن استفاده کنند و از طرفی از دسترس اطفال دور باشد تا مشکلی به وجود نیاید، به همین دلیل طبق موارد اعلام شده توسط سازمان آتش نشانی مکان مناسب برای نصب جعبه آتش نشانی جایی است که همه به آن دسترسی داشته باشند.

پایین جعبه آتش نشانی نصب شده باید 110 سانتی متر از کف ساختمان بالاتر باشد.بیشتر اوقات در بیشتر ساختمان ها جعبه آتش نشانی را در نزدیکی خروجی های اضطراری نصب می کنند تا به این صورت احتمال بروز حوادث ناگوار را در زمان آتش سوزی تا حد امکان پایین بیاورند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>