اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

آتش نشانی

ضوابط ملاک عمل تابلو برق بوستر پمپ آتش نشانی، عملکرد صحیح سیستم های آتش نشانی از جمله سیستم های اعلام و اطفاء حریق ملزم به رعایت نمودن کلیه ضوابط و دستورالعمل های ایمنی آتشنشانی می باشد. در این مقاله که با توجه به مقررات ملی ساختمانی و سازمان نظام مهندسی گردآوری شده است، در خصوص الزامات طراحی و اجرای تابلو برق بوستر پمپ آتش نشانی مطالبی را بیان می نماییم. 

رشد روز افزون جمعیت و نیاز به مسکن و همچنین گسترش اماکن اداری، تجاری و غیره درکلان شهرتهران، افزایش ساخت و ساز را به دنبال داشته است. با استناد به آمار و ارقام حوادث ارجاع شده به این سازمان، متأسفانه عدم آگاهی از اصول ایمنی ساختمانها و بعضاً کوتاهی افراد مسئول، هرساله حوادث و سوانح تلخ بسیاری را موجب شده و خسارات مالی و جانی فراوانی را به شهروندان محترم تحمیل می نماید.

سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به عنوان چشم ایمنی شهر، با توجه به رشد حریق و حوادث همه تلاش و سعی خود را معطوف به رعایت نکات ایمنی در معماری، ساختار تأسیسات و دسترسی کاربری های جدید و موجود شهری نموده و امیدواریم همچون گذشته با همکاری تمامی نهادهای ذیربط از جمله سازمان نظام مهندسی، مقررات ملی ساختمان، سازمان ملی استاندارد، شهرداری تهران، مرکزتحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، شاهد توسعه روز افزون ایمنی شهری به ویژه در بخش استاندارد سازه های شهری باشیم.

با توجه به نیاز جدی به رعایت مقررات و ضوابط ایمنی برای عملکرد صحیح سیستم های اعلان و اطفاء حریق، الزامات ارائه شده در این نوشتار با توجه به مقررات ملی ساختمان و مباحث سازمان نظام مهندسی تدوین گردیده است.بدیهی است گردآوری چنین مجموعه هایی هیچ گاه خالی از اشکال نبوده و این سازمان امید دارد تا با بررسی بر پیشنهادات و راهنماییهای ارزشمند شما مهندسین و مخاطبین گرامی، با اصلاح و بازنویسی این ضوابط، در راستای هرچه بهتر و کاملتر شدن این مجموعه گام بردارد.کلیه نقشه های ارائه شده در این نوشتار به عنوان نمونه بوده و در صورت طراحی و ارائه نقشه ای جدید می بایست موضوع پیشنهادی به سازمان ارائه و تائیدیه دریافت گردد.

تجهیزات الکتریکی

وسایل، لوازم، دستگاه ها و مصالحی می باشند که برای تولید، انتقال، توزیع یا مصرف انرژی الکتریکی به کار می روند.

تابلوی برق

محفظه ای که دارای تجهیزات، وسایل الکتریکی مورد نیاز برای تغذیه یا حفاظت و کنترل مدارهای الکتریکی می باشد.

رله

جهت ارسال فرمان قطع یا وصل در اثر عوامل مختلف و خطاهای گوناگون (از قبیل رله کنترل فاز، رله کنترل بار، رله زمانی یا تایمر و غیره...)

کنترل فاز

حفاظت کننده ی موتور در برابر اختلالات ولتاژ (تشخیص قطع یک یا دو فاز، جابه جایی فازها، قطع مدار در صورت متقارن نبودن ولتاژ سه فاز، افزایش یا کاهش ولتاژ و قطع مدار)

کنترل بار

وسیله ای الکترونیکی برای کنترل اضافه بار (جریان) مصرف کننده های الکتریکی استفاده می گردد.

تایمر

زمانبندی در حالت اتوماتیک، شمارش زمان و ارسال سیگنال در زمان مناسب می باشد.

ترمینال

جهت انشعاب گیری تجهیزات داخلی تابلو با تجهیزات خارجی مورد استفاده می باشد.

کلیدها

جهت قطع و وصل مدار (از قبیل کلیدهای سلکتوری، غلتکی، پوش باتون، میکروسوئیچ، فلوترسوئیچ و غیره)

کنتاکتور

برای قطع و وصل، کنترل، فرمان مدار و موارد دیگر با توجه به نوع مصرف کننده مدار استفاده می گردد.

درجه حفاظت

بر اساس استاندارد 60529 IEC برای نفوذپذیری اجسام ذرات معلق در هوا و آب به درون دستگاهها و تجهیزات پارامتری با عنوان IPxx که مخفف عبارت International Protection به معنی ضریب نفوذپذیری می باشد، به این معنا که هر جسم در برابر نفوذ ذرات مایع و جامد و گرد و غبار و... از خود یک نوع حفاظتی دارد که این نوع حفاظت را با یک عدد دو رقمی مشخص می کنند و هر چقدر این عدد بیشتر باشد به این معنی است که آن وسیله حفاظت بهتری نسبت به ذرات دارد.این عدد دو رقمی در رقم یکان مشخص کننده نفوذپذیری در برابر مایع و در رقم دهگان به معنای میزان نفوذپذیری در برابر ذرات جامد و گرد و غبار می باشد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>