1- درهای هسته چوبی (Wood care doors)
شامل درهایی است که از هسته چوب سخت با حداقل 5 سانتی متر ضخامت نوار درزبندی، دستگیره، جک خود بسته شو و لولا تشکیل شده است. ابزار و یراق آلات مورد استفاده دربها می بایست دارای تاییدیه مقاوم در برابر حریق از آزمایشگاه های معتبر باشند.مدارک و مستندات لازم جهت بررسی درهای هسته چوبی:
2- درهای ضد حریق تولید داخل
شامل دربهای ساخته شده از مواد و مصالح ترکیبی مانند ورق فولادی، ورق ام دی اف، هسته پشم سرامیک، پشم سنگ، نوار درزبندی، دستگیره آنتی پانیک، جک خود بسته شو و لولا می باشد. (این جزئیات مطابق با مشخصات شرکت تولیدکننده است.) درب های ضد حریق می بایست از نظر مقاومت در برابر حریق توسط آزمایشگاه های معتبر تایید شوند.
این نوع درب ها باید در آزمایشگاه مقاومت در برابر آتش توسط کوره مقاومت در برابر آتش در مقیاس متوسط (یک متر مربع) متناسب با ابعاد کوره و قاب دستگاه شامل جزئیات کامل (لنگه در، چارچوب، لولاها، دستگیره، قفل و...) مورد آزمایش قرار گرفته و معیار یکپارچگی تا 120 دقیقه برآورد شود.مدارک و مستندات لازم جهت بررسی درهای مقاوم در برابر حریق تولید داخل:
3- درهای ضد حریق وارداتی
شامل کلیه درهای ضد حریق وارداتی است که به مدت 90 دقیقه توسط آزمایشگاه های معتبر تایید شده اند.مدارک و مستندات لازم جهت بررسی درهای مقاوم در برابر حریق وارداتی:
نکته:
با استناد به اعلام آمادگی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برای صدور گواهینامه فنی مقاوم در برابر حریق محصولات داخلی و وارداتی در پروژه هایی که دستورالعمل آنها از تاریخ 1397/09/01 به بعد صادر شده است، استفاده از محصولات شرکت های تولیدکننده یا بازرگانی که دارای گواهینامه فنی از آن مرکز یا هر سازمان معتبر دیگری که مورد تایید سازمان باشد، بلامانع است.
بنابراین ضروریست که همه شرکت ها در اولین فرصت نسبت به دریافت گواهینامه فنی اقدام نمایند. لازم به ذکر است که تمامی درهای چوبی و فلزی باید دارای گواهینامه فنی باشند و مقاومت آنها در برابر آتش مطابق با دستورالعمل صادره باشد.