اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

در گذشته میلگردها را با استفاده از فرآیند جوشکاری به یکدیگر اتصال می دادند؛ اما این فرآیند در صورت استفاده از میلگرد A706 مجاز است.

اورلب_میلگرد

البته میلگرد A706 به علت قیمت بالایی که دارد، کمتر مورد استفاده قرار می گیرد؛ بنابراین استفاده از فرآیند جوشکاری مجاز نیست.

امروزه با پیشرفته تکنولوژی روش های مختلفی برای اتصال میلگردها ابداع شد که این روش ها شامل موارد زیر است:

  • روش اورلب میلگرد.
  • روش فورجینگ میلگرد.
  • روش کوپلر میلگرد.
  • روش تکیه گاهی میلگرد.

آیا می دانید چرا از روش های اتصال میلگرد استفاده می شود؟ در واقع بیشتر طول میلگردهای موجود در بازار 12 متر است، اما در برخی مواقع هنگام ساخت و سازهای بزرگ بتنی نیاز به میلگردهای آجدار با طول بیش از 12 متر می باشد.

بر همین اساس لازم است با استفاده از روش های اتصال میلگرد، آن ها را به یکدیگر متصل کرد تا پیمانکار به طول میلگرد موردنظر خود، برسد.

همانطور که در بالا به آن اشاره شد برای افزایش طول میلگردها، باید از روش های اتصال که یکی از آن ها اورلب میلگرد است، استفاده شود.

شایان ذکر است که عوامل مختلفی چون کیفیت فولاد، مقاومت فشاری بتن، قطر میلگرد، تقویت کننده، بر توانایی نحوه اورلب میلگرد تأثیر می گذارد.

انواع اورلب میلگرد:
فرآیند اورلب میلگرد به چند روش زیر صورت می گیرد.

  • اتصال میلگرد با استفاده از فرآیند جوشکاری.
  • اتصال میلگرد با سیم.
  • اتصال مکانیکی میلگرد.
  • جوشکاری انتهای میلگرد.

در ادامه به شرح هر یک می پردازیم.

اتصال میلگرد با استفاده از فرآیند جوشکاری:
اتصال به روش جوشکاری یک اتصال ساختاری سخت و محکم را ایجاد می کند. این اتصال از مقاومت مقاطع جوشکاری شده در بتن اطمینان می دهد.

این فرآیند، به طوری است که ابتدا میلگردها را در جای خود قرار داده سپس عملیات جوشکاری بر روی آن ها صورت می گیرد. البته باید بدانید که همه این کارها قبل از بتن ریزی صورت می گیرد.

این روش سبب مقاومت بیشتر میلگردها در برابر فشار می شود. البته قبل از انجام این عملیات حتما به نوع سیم جوش دقت کنید تا زمان زیادی برای خنک شدن لازم نداشته باشد.

اتصال میلگرد با سیم:
این نوع اتصال به علت سهولت در اجرای فرآنید یکی از روش های متداول به شمار می رود. برای استفاده از این روش، درابتدا باید میلگردها در جاهای خود قرار داده شوند.

انتخاب سیم مورد استفاده برای اتصال میلگردها بستگی به نوع کاربرد آن دارد. به عنوان مثال برای قسمت هایی که نیروی بتن در تعامل با میلگرد کم بوده همچنین جابه جایی بعید باشد، می توان از یک سیم ساده و پیچشی استفاده کرد.

شایان ذکر است که اجرای این روش، تنها با یک انبردست باریک به راحتی انجام می شود. همچنین برای مواردی که به مقاومت بیشتری نیاز بوده و ممکن است نیروی قرارگیری بتن میلگردها را جابجا کند، می توان از اتصالات پیچیده تری استفاده کرد.

اتصال مکانیکی میلگرد:
اتصالات مکانیکی میلگرد در برابر فشار مقاومت بالایی دارند به همین جهت از آن می توان برای مقاطع با قطر بیش از 20 میلی متر استفاده کرد.

همچنین از این اتصال می توان در قسمت های مختلفی از سازه نظیر تیرها، ستون ها، دیوارها و غیره استفاده کرد.

شایان ذکر است که این روش در صورتی که تنش فشاری توسط یاتاقان عمودی از یک میلگرد به میلگرد دیگر منتقل شود و هیچ تنشی ایجاد نشود، می توان از این روش استفاده کرد.

جوشکاری انتهای میلگرد:
همانطور که قبلا ذکر کردیم، برای برخی سازه های بزرگ بتنی به میلگردهایی با بیش از 12 متر نیاز است. برای اینکار می توان از جوشکاری انتهای میلگرد استفاده کرد.

این فرآیند به طوری است که میلگردها پس از تولید با استفاده از دستگاه مخصوصی نگه داشته و بعد از دادن حرارت به سر میلگردها، آن ها را به یکدیگر میچسبانند سپس با فشاری که به آن ها وارد می شود، دو میلگرد با یکدیگر ادغام و طول آن ها افزایش پیدا می کند.

این عملیات تا وقتی ادامه پیدا می کند که از اتصال میلگردها اطمینان کامل حاصل شود.

یکی از مشکلاتی که پیمانکاران با آن روبه رو بودند کم بودن طول میلگردهای موجود در بازار است، که با ابداع این روش های اتصال توانستند با استفاده از آن ها به طول میلگرد دلخواه خود برسند. یکی از این روش های موجود اورلب میلگرد است.

اورلب میلگرد خود به 4 روش تقسیم بندی می شوند، که شامل اتصال میلگرد با استفاده از فرآیند جوشکاری، اتصال میلگرد با سیم، اتصال مکانیکی میلگرد، جوشکاری انتهای میلگرد، که در بالا به شرح هر یک پرداختیم.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>