در بازار تنوع زیادی از توری های فلزی در بازار دیده می شود.
این تنوع بالای توری فلزی، نشان دهنده ی تنوع در کاربرد انواع توری ها می باشد و همین تنوع بالا بعضی مواقع باعث سردرگمی خریداران در انتخاب مناسب ترین توری می شود زیرا از لحاظ ظاهری شباهت زیادی به یکدیگر دارد.
ما در این مقاله قصد داریم شما را با توری پرسی و توری سرندی و شباهت ها و تفاوت های بین این دو توری و موارد مصرف این ها آشنا کنیم.
توری پرسی یا فنس پرسی، یکی از پر کاربرد ترین توری های فلزی می باشد که مانند یک پارچه با تار و پود در هم تنیده است.
جهت تولید توری پرسی از مفتول های موج دار استفاده می شود. و به شکل تار و پود در هم تنیده می شود. و یک توری با استحکام و مقاومت بالا تولید می شود.
توری پرسی به توری بافتنی و توری مشبک هم در بین بازاریان شناخته شده است. توری پرسی با ضخامت و اندازه های چشمه ی متفاوتی در بازار عرضه می شود.
و هر کدام تنوع و کاربرد مختلفی دارد. توری پرسی با انواع مفتول آهن، گالوانیزه و آلومینیوم تولید و در میان مصرف کنندگان عرضه می شود.
قطر مفتول توری پرسی از 3 تا 5 میلیمتر و با اندازه ی چشمه ی 2 سانتیمتر تا 5 سانتیمتر می باشد.
توری سرندی چیست؟
توری سرندی مانند یک ورق مشبک است که از ترکیب مفتول ها تولید می شود، مفتول ها در یکدیگر تنیده می شوند و در نهایت توری سرندی تولید می گردد.
پس از بافته شدن مفتول ها، فضاهای خالی به وجود می آید که به این فضا خالی ها چشمه میگویند. وجود چشمه ها، باعث ایجاد انعطاف پذیری در توری می گردد و می توان به عنوان صافی و غربالگر از توری سرندی استفاده کرد.
اگر مفتول های استفاده شده در توری، موج دار باشد، مقاومت توری و یکنواختی چشمه ها زیاد می شود. برای افزایش استقامت و استحکام توری، مفتول ها را به یکدیگر جوش می دهند.
متداول ترین کاربرد توری سرندی، سرند کردن و غربال کردن می باشد. توری سرندی برای جداسازی و فیلتراسیون مواد استفاده می شود.
این نوع توری در جنس ها و با سایز های چشمه مختلفی تولید می گردد. برای مصارف مختلف از توری سرندی با چشمه های متفاوت مورد استفاده قرار می گیرد.
شباهت های توری پرسی و توری سرندی:
تفاوت های توری پرسی و توری سرندی:
در توری سرندی، برای محکم شدن و ثابت ماندن، بافت ها را به یکدیگر جوش می دهند ولی در توری پرسی برای سخت تر شدن توری، بافت های افقی و عمودی را به شکل چشمه های لوزی یا مربعی شکل در میآورند و هیچ گونه جوش خوردگی در توری پرسی دیده نمی شود.
توری سرندی از جنس مس، آلومینیوم و مس می باشد و حتی از نوع پلاستیکی(پی وی سی، پلی اتیلن، پلی پروپین) هم در بازار تولید و عرضه می شود. ولی توری پرسی تنها از جنس مفتول می باشد.