برای ایجاد حفاظت و امنیت از توری حصاری و فنس استفاده می شود.
دلایل بسیاری وجود داردکه می تواند به توری حصاری و فنس آسیب برساند. به عنوان مثال یکی از دلایل رایج، شرایط مختلف آب و هوایی می باشد.
در برخی فواصل سال که بارندگی شدید است، اختمال فرسایش خاک بالا میرود که باعث شل شدن ستون های فنس توری می شود همچنین موجب زنگ زدگی و خوردگی آنها می شود.
البته می توانید با استفاده از فنس های گالوانیزه که ضد زنگ هستند، فرسوده شدن فنس ها را به تعویق انداخت.
البته می توانید با آسیب دیدن فنس ها، آنها را به روش های مختلفی تعمیر کنید.
چگونگی تعمیر فنس شامل مراحلی می باشد که این مراحل در زیر ذکر شده است.
در ابتدا همه قسمت های فنس را با دقت بررسی کنید و هر قسمتی که آسیب دیده را مشخص کرده و یادداشت کنید تا بتوانید قسمت های آسیب دیده موجود روی فنس را پیدا کنید.
به یاد داشته باشید که قسمتهای آسیب دیده را اندازه گیری و تهیه کنید البته هنگام انجام این کار، قیمت فنس را در نظر بگیرید تا اطلاعات کافی در این زمینه داشته باشید و به مراکز فروش مراجعه کنید.
علاوه بر اندازه گیری قسمت های آسیب دیده، ضخامت فنس های ریلی اندازه گیری شود تا هنگام خرید دچار مشکل نشوید.
توجه کنید که اگر فنس شما دچار آسیب زیادی شده بود، بهتر است فنس به طور کل تعویض شود.
برای جداکردن ریل فنس های آسیب دیده، ابتدا بایستی قسمت های سیمی که فنس توری را به ریل وصل می کنند بریده شوند.
سپس ریل فنس جدید روی فنس قدیمی قرار داده و از قسمتی که شروع به بریدن جای آسیب دیده میکنید، علامت گذاری کنید.
ریل جدید را کنار گذاشته و قسمت آسیب دیده را تا 24 اینچ با یک اره آهن ببری ببرید. در نهایت میله های آسیب دیده و بست ها، تعویض می شوند.
چگونگی نگهداری از توری حصاری:
علاوه بر موارد ذکر شده در بالا و مراحل تعمیر فنس، مواردی نیز وجود دارد که با رعایت آنها می توانید طول عمر توری حصاری یا فنس ها را افزایش داده تا دیرتر دچار فرسودگی شوند.
شست و شوی فنس و توری:
برای نگهداری از فنس ها یکی از روش های موجود، استفاده از موادی خاص جهت شست و شو، برای جلوگیری از پوسیدگی و فرسودگی می باشد.
نکته ی حائز اهمیت این است که حتما بررسی کنید که بر روی فنس نصب شده، پیچ یا میخ شل شده ای وجود نداشته باشد، زیرا ممکن است آسیب جدی به حصار یا فنس وارد کند.
عملیات روغن کاری بر روی فنس:
روش دیگر موجود روغن کاری فنس است که با استفاده از آن می توان علاوه بر افزایش مقاومت فنس در برابر پوسیدگی، باز و بسته کردن ورودی آسان شده و از پوسیده شدن ورودی جلوگیری می کند.
توصیه مهم این است که سعی کنید حداقل هرماه یک بار، فنس خود را بررسی کنید تا در صورت نیاز به موقع آسیب ها را تعمیر و تعویض کنید.
عملیات رنگ کاری فنس:
روشی دیگر که برای مراقبت فنس مورد استفاده قرار می گیرد و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است عملیات رنگ کاری فنس است، البته بهتر است که برای انجام عملیات رنگ کاری پایه فنس و فنس حصاری، از متخصصان و افراد حرفه ای استفاده شود.
انجام عملیات رنگ کاری، شامل مراحل زیر است:
آماده کردن ابزار مورد نیاز:
اولین مرحله آماده کردن ابزارهای موردنیاز برای انجام عملیات رنگ کاری می باشد که این ابزارها شامل یک سطل دسته دار، غلطک رنگ، قلموی رنگ، نوار رنگ، اسپری ضد رنگ، پلیش کننده سیم، می باشد.
حذف وسیله های اضافی از روی فنس:
در مرحله ی بعد بایستی هر وسیله ی اضافی از اطراف فنس وجود دارد برداشته شود، تا هیچ گونه مشکلی در هنگام اجرای عملیات رنگ کاری ایجاد نشود.
تمیز کردن فنس:
هنگام تمیزکای همه ی گرد و خاک و لکه های موجود بر روی فنس و پایه فنس، را کاملا تمیز کنید. از پلیش کننده می توانید جهت تمیز کردن فنس استفاده کنید.
زیبا سازی توری حصاری:
در واقع فنس کشی موجب شخصی سازی بیشتر و ایجاد امنیت می شود. همچنین با زیبا سازی فنس می توان جلوه ی خاصی به منزل یا زمین خود بدهید.
بهترین روش برای زیبا سازی فنس، استفاده از تخته و صفحات اسلت می باشد.
جنس این تخته ها می تواند از چوب، پلی اتیلن یا آلومینیوم باشد. این تخته ها تنوع رنگی بسیاری داشته و خودمان می توانیم به دلخواه آنها را رنگ کاری کنیم.
نصب این تخته ها می تواند از هر جهت یا زاویه ای از جمله اریب، عمودی و افقی باشد.