شکل ظاهری تیرآهن INP شبیه به I انگلیسی است که در ابتدا ضخامت بال آن ها نازک بوده و در انتها به تدریج ضخیم می شود که مطابق با استاندارد های چین و روسیه تولید می شود.
شکل ظاهری تیرآهن INP شبیه تیرآهن IPE می باشد. تفاوت عمده ی این دو نوع تیرآهن این است که در تیرآهن INP، ضخامت بال با فاصله گرفتن از جان تیرآهن کاهش پیدا می کند.
کاربرد تیرآهن INP استفاده از آن در سازه های مرتفع می باشد.
تیرآهن INP که به صورت I شکل می باشد که ضخامت بال آنها در ابتدا نازک و به تدریج در انتها ضخیم می گردد و از استاندارد کارخانجات چین و روسیه می باشد.
مزایای استفاده از تیرآهن INP:
استفاده از تیرآهن INP مزایایی در پی دارد که این مزایا شامل موارد زیر است:
در صورتی که دمای محیط قرارگیری تیرها افزایش بسیار زیادی پیدا کند سبب کاهش مقاومت آن می شود.
تیرآهن INP همانند انواع تیرهای دیگر در برابر تغییر شرایط جوی واکنش نشان داده و ممکن است منجر به خوردگی شود.
در صورتی که برای اتصالات تیرآهن از عملیات جوکاری استفاده کنید ممکن است مقاومت کافی را نداشته و جوش از بین برود به همین جهت بهتر است برای اتصال میان قطعات از پرچ و پیچ استفاده شود.
انواع تیرآهن INP براساس ابعاد:
تقسیم بندی انواع تیرآهن INP براساس ابعاد مختلفی صورت می گیرد که شامل موارد زیر است.
تیرآهن INP با ارتفاع 80، تیرآهن INP با ارتفاع100، تیرآهن INP با ارتفاع120، تیرآهن INP با ارتفاع140، تیرآهن INP با ارتفاع160، تیرآهن INP با ارتفاع180، تیرآهن INP با ارتفاع200، تیرآهن INP با ارتفاع 220، تیرآهن INP با ارتفاع240، تیرآهن INP با ارتفاع260، تیرآهن INP با ارتفاع280، تیرآهن INP با ارتفاع300، تیرآهن INP با ارتفاع320، تیرآهن INP با ارتفاع340، تیرآهن INP با ارتفاع 360، تیرآهن INP با ارتفاع400، تیرآهن INP با ارتفاع450، تیرآهن INP با ارتفاع500، تیرآهن INP با ارتفاع550 تولید می شود.
مشخصات تیرآهن INP:
تیرآهن INP همانند سایر تیرآهن های موجود شامل موارد زیر است:
تفاوت تیرآهن INP و IPE:
البته این دو تیرآهن از نظر ضخامت بال متفاوت هستند البته ضخامت بال با فاصله گرفتن از جان کاهش پیدا می کند.