اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

اتیل استات

عدد اسیدی: در مقوله عدد اسیدی در محصول اتیل استات بازه قابل قبول وهرچه عدد اسیدی پایین تر و نزدیک تر به صفر باشد جنس مرغوب تر است و حالا به شرح تأثیرات بالا بودن عدد اسیدی میپردازیم:

  • بالا بودن عدد اسیدی موجب خوردگی سطوح تماس در صنایع چاپ گردیده و در کاهش کییفیت چاپ تأثیر مستقیم دارد
  • باعث بریده بریده شدن مرکب چاپ می شود

آب: مقدار مجاز آب در اتیل استات در بازه قابل قبول است و هرچقدر میزان آب کمتر باشد اتیل مرغوب تر است. به شرح تأثیرات بالا بودن آب میپردازیم:

زیاد بودن آب در محصول مئجب شبنم زدن در سطح چاپ و نقطه نقطه شدن چاپ لفاف می گردد. زیرا دمای تبخیر آب و حلال ها همزمان صورت نمیپذیرند وباعث ایجاد غیر یکنواختی در سطح چاپ می گردد و خودش را به شکل نقطه های بی رنگ نشان می دهد

بو: بوی اتیل استات به طور کلی بویی ملایم شبیه به بوی گلابی است.اما بو های دیگر منشا آن ذرات آروماتیک موجود در مواد اولیه تولید اتیل استات (اتانل.اسید.کاتالیست) هستند.پسماند بوی بد در بسته بندی یا بو های تند و نامطلوب اکثرا به دلیل نقص فرایند تولید اتیل استات و استفاده از اتانول صنعتی نامرغوب و ضایعاتی به عنوان مواد اولیه در تولید اتیل استات می باسد

شفافیت: به طور کلی اتیل استات باید بسیا شفاف و بدون رنگ باشد.بالا بودن میزان آب موجود در اتیل استات موجب کدر شدن آن می گردد.ته رنگ قرمز در اتیل استات نشان دهنده استفاده از اسید استیک نامرغوب در تولید می باشد

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>