عدد اسیدی: در مقوله عدد اسیدی در محصول اتیل استات بازه قابل قبول وهرچه عدد اسیدی پایین تر و نزدیک تر به صفر باشد جنس مرغوب تر است و حالا به شرح تأثیرات بالا بودن عدد اسیدی میپردازیم:
آب: مقدار مجاز آب در اتیل استات در بازه قابل قبول است و هرچقدر میزان آب کمتر باشد اتیل مرغوب تر است. به شرح تأثیرات بالا بودن آب میپردازیم:
زیاد بودن آب در محصول مئجب شبنم زدن در سطح چاپ و نقطه نقطه شدن چاپ لفاف می گردد. زیرا دمای تبخیر آب و حلال ها همزمان صورت نمیپذیرند وباعث ایجاد غیر یکنواختی در سطح چاپ می گردد و خودش را به شکل نقطه های بی رنگ نشان می دهد
بو: بوی اتیل استات به طور کلی بویی ملایم شبیه به بوی گلابی است.اما بو های دیگر منشا آن ذرات آروماتیک موجود در مواد اولیه تولید اتیل استات (اتانل.اسید.کاتالیست) هستند.پسماند بوی بد در بسته بندی یا بو های تند و نامطلوب اکثرا به دلیل نقص فرایند تولید اتیل استات و استفاده از اتانول صنعتی نامرغوب و ضایعاتی به عنوان مواد اولیه در تولید اتیل استات می باسد
شفافیت: به طور کلی اتیل استات باید بسیا شفاف و بدون رنگ باشد.بالا بودن میزان آب موجود در اتیل استات موجب کدر شدن آن می گردد.ته رنگ قرمز در اتیل استات نشان دهنده استفاده از اسید استیک نامرغوب در تولید می باشد