فرآیند SL/RN روشی است که در این روش از کوره های دوار استفاده می شود.
تحقیقات اولیه آن به حدود پس از جنگ جهانی دوم می رسد که شرکتهای مختلفی اعمم از اروپایی و آمریکایی در شکل دهی این روش حضور داشته اند.
که نام این فرآیند از همین موضوع منشا گرفته است که هر حرف آن اول نام یکی از این شرکتها می باشد. ولی بیشتر تحقیقات در کشور آلمان انجام گرفته است.
تکنولوژی تولید در کوره دوار قبل از آهن اسفنجی با فرآیند تولید سیمان و آهک طراحی و شروع به کار نموده است. در واقع تولید آهن در این کوره ها بهینه سازی شده همان فرآیند تولید سیمان و آهک می باشد.
سنگ آهن در این فرآیند به صورت کلوخه یا گندله همراه با دغال کک نشو و مقداری آهک و دولومیت جهت تعدیل مقدار گورگرد موجو در ذغال سنگ از یک طرف کوره افقی دوار وارد آن می شود.
کوره احیا یک کوره افقی مایل با زاویه حدود 5 درجه می باشد.
کوره دراثر سوختن ذغال و ورود هوا و نرمه ذغال سنگ تا حدود 1000 درجه گرم می شود که مواد شارژ شده در قسمت اول کوره پیشگرم شده و در قسمت دوم تا 92 درجه فلزی احیا می گردد.
مواد احیا شده گرم پس از خروج از کوره وارد یک کوره دوار خنک کننده می شوند تا درجه حرارت آنها پایین بیاید.
سپس با خروج از کوره خنک کننده و گذشتن از زیر دستگاه جداکننده مغناطیسی مواد فلزی از خاکستر جدا شده و برای انبار کردن یا انجام عملیات ذوب به کوره قوس منتقل گردد.
سنگ آهن مصرفی درکوره دوار دراین روش به دلیل درفشار نبودن کلوخه های مواد شارژ از حساسیت کوره های عمودی برخوردار نبوده و می توان از انواع سنگهای آهن با دانه بندی کلوخه بین 6 تا 20 میلیمتر در این کوره استفاده نمود. حرکت کلوخه ها به صورت مداوم و به آرامی در داخل کوره افقی دوار می باشد.
ذغال سنگ مورد استفاده چون از نوع ارزان بوده و قابلیت تبدیل به کک را ندارد بسیار در دسترس می باشد. ذغال مورد استفاده می تواند تا حدود 30% مواد فرار داشته باشد ولی کربن آن نباید کمتر از 45% باشد.
دولومیت نیز به دلیل کاهش اثر گوگرد موجود در ذغال سنگ به مواد شارژ اضافه می گردد و همچنین باعث تسریع در عملیات احیا می گردد.