اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

شرکت والمارت با ارزشی بیش از دو برابر شرکت اپل که ثروتمندترین شرکت سیلیکون ولی است، در صدر این فهرست قرار دارد.

برترین_شرکت_های_دنیا

فهرست به روز شده ی بزرگ ترین شرکت های دنیا از نظر درآمد را در ادامه مشاهده می کنید. درآمد هر شرکت در سال 2017 ذکر شده و آمار جدیدتری از آن هنوز منتشر نشده است.

  • 1. والمارت - 485.9 میلیارد دلار.
  • 2. استیت گرید - 315.2 میلیارد دلار.
  • 3. گروه ساینوپک - 267.5 میلیارد دلار.
  • 4. شرکت ملی نفت چین - 262.6 میلیارد دلار.
  • 5. تویوتا موتور - 254.7 میلیارد دلار.
  • 6. فولکس واگن - 240.3 میلیارد دلار.
  • 7. رویال داچ شل - 240 میلیارد دلار.
  • 8. برکشایر هاتاوی - 223.7 میلیارد دلار.
  • 9. اپل - 215.6 میلیارد دلار.
  • 10. اکسون موبیل - 205 میلیارد دلار.

ثروتمندترین شرکت های دنیا بر اساس پارامترهای مختلفی دسته بندی شده اند.این پارامترها شامل ارزش بازار، درآمد، سود و ارزش برند است.

این فهرست شامل شرکت هایی است که اخیرا، در بازار سهام، رشد قابل ملاحظه ای داشته اند مثلا شرکت هایی مثل فیس بوک، آمازون و الفبت در این فهرست قرار دارند. بالاترین جایگاه این فهرست در اختیار شرکت اپل است که ارزش بازار آن در ماه مارس سال 2018، به 913.17 میلیارد دلار رسید.

سایت CBSnews.com معیار دیگری برای ارائه فهرست بزرگ ترین شرکت های دنیا دارد و آنها را بر اساس ارزش برند، فهرست بندی کرده است.

ارزش برند شرکت ها توسط یک شرکت مشاوره برند به نام Interbrand تعیین شده است. این فهرست شامل شرکت های مشهور در سطح بین المللی است؛ مثلا آی بی ام، مرسدس بنز، فیس بوک، تویوتا و سامسونگ.در این فهرست هم شرکت اپل در جایگاه اول قرار دارد و ارزش برند آن 184 میلیارد دلار برآورد شده است.

در این مقاله، ثروتمندترین شرکت های دنیا بر اساس درآمد سال 2017 بررسی شده اند. رشد سریع اقتصادی چین را به خوبی می توانید در این فهرست مشاهده کنید. سه شرکت از 10 شرکت پردرآمد دنیا، شرکت های چینی هستند. همچنین بیشتر شرکت ها، در صنعت نفت و گاز فعالیت می کنند.

در صدر این فهرست، شرکت والمارت قرار دارد که اخیرا خرده فروشی آنلاین را به شعبه های فیزیکی هایپرمارکت هایش در سراسر دنیا، اضافه کرده است.

آشنایی با برترین شرکت های دنیا از نظر درآمد می تواند دید شما را نسبت به اقتصاد کلان دنیا روشن کند. اینکه برای رشد یک کسب و کار، ورود به چه بازاری می تواند مهم باشد. وقتی برترین شرکت دنیا از نظر کسب درآمد، شرکت وال مارت است که به عنوان یک خرده فروش در سراسر دنیا مشغول به فعالیت شده، می توان نتایج شگفت آوری از قدرت فروش به دست آورد.

مشخص است که نمی توان در یک مطلب کوتاه دلایل موفقیت و مشکلات برطرف شده در سر راه این برندها را مطرح کرد. قطعا بررسی تاریخچه و روند رشد هر کدام از این برندها، نیاز به تحقیق و بررسی زیادی دارد که سعی می کنیم به صورت مجزا در مطالب دیگر به آن ها اشاره کنیم.

10. اکسان موبیل (Exxon Mobil)، 205 میلیارد دلار:
شرکت اکسان موبیل، بزرگ ترین شرکت سهامی عام در زمینه نفت و گاز بر اساس ارزش بازار در کل دنیا است. در سال 2017 این شرکت به خوبی توانست با مشکل کاهش قیمت نفت خام کنار بیاید که این موفقیت به خاطر مدل «ادغام عمودی» بود.

این شرکت از نظر استانداردهای امنیت و سودآوری، حرف اول را در این صنعت می زند. ولی با چالش های متعدد مثل مشکلات مربوط به گرم شدن زمین، دست وپنجه نرم می کند.

اکسان موبیل یکی از شرکت های نفتی در دنیا است که تنوع خدمات و محصولات آن بسیار بیشتر از آن است که می شناسیم. در سال های اخیر این شرکت وارد دنیای انرژی های تجدید پذیر مثل پنل های خورشیدی و انرژی های دریایی شده تا در صورت بروز مشکل در صنعت نفت و گاز، راهکارهای درآمدی خود را حفظ کند.

این شرکت خود شرکت های تابعه متعددی دارد که از جمله آن می توان به موبیل، ایمپریال اویل، اکسان نفت وگاز، اکسان، اکسو استرالیا و آئرا انرژی اشاره کرد.

دفتر مرکزی اکسان موبیل در ایروینگ تگزاس قرار دارد و در سال 1870 پایه گذاری شده است. آواتار فعلی شرکت به دنبال ادغام شرکت های اکسان و موبیل در سال 1999 شکل گرفت

در این شرکت بیش از 77 هزار نفر در سراسر دنیا کار می کنند. مدیرعامل فعلی این مجموعه، درن وودز است. رشد و پیشرفت روز افزون شرکت اکسان موبیل باعث شده تا به عنوان یکی از برترین شرکت های دنیا شناخته شود.

9. اپل، 215.6 میلیارد دلار:
اپل در حال حاضر یکی از پرسودترین شرکت های سهامی عام در کل دنیا است. در دهه اخیر، فروش شرکت روی آیپاد موزیک پلیر و آیفون متمرکز شده است. فروش اپل واچ و آیپد کمتر شده و این شرکت تمرکز بیشتری بر آپ گرید مدل های گوشی دارد.

شرکت اپل در حال تجربه فرصت های جدیدی در زمینه نرم افزار و خودرو است. دفتر مرکزی اپل در کوپرتینو کالیفرنیا قرار دارد و در سال 1977 توسط استیو جابز، رونالد وین و استیو ووزنیاک پایه گذاری شده است.

شرکت اپل، 478 فروشگاه در 17 کشور دنیا دارد. محصولات محبوب این شرکت عبارت اند از مک، اپل تی وی، واچ او اس و تلفن همراه با سیستم عامل آی او اس.

اپل، بزرگ ترین شرکت فناوری دنیا از نظر درآمد و دارایی است. بیش از 110 هزار نفر برای اپل کار می کنند. همچنین اپل دومین شرکت بزرگ تولیدکننده موبایل بعد از سامسونگ است. این شرکت قصد دارد که در آینده بر ارتقاء عملیات هایش در هند تمرکز کند و وارد صنعت خودرو نیز شود.

ارزش بالای برند اپل باعث شده تا محصولات این شرکت در سال های اخیر محبوبیت بسیار زیادی کسب کنند. از کشورهای توسعه یافته گرفته تا کشورهای فقیر، اپل به ویژه در زمینه تلفن هوشمند، یکی از برترین برندها محسوب می شود.

برترین_شرکت_های2_دنیا

8. برکشایر هاتاوی (Berkshire Hathway)، 223.7 میلیارد دلار:
شرکت برکشایر هاتاوی برای به دست آوردن سود، بسیار فراتر از هوشمندی و زکاوت وارن بافت رفته است. امروزه، 75 درصد از درآمد این شرکت از کسب وکارهای غیرمالی، حاصل می شود.

برکشایر هاتاوی، زیرمجموعه های بسیار بزرگی چون خط آهن برلینگتون نورترن، تولیدکننده لباس زیر با برند Fruit of the Loom و شرکت بیمه خودرو Geico دارد. دفتر مرکزی شرکت برکشایر هاتاوی، در اوماها، نبراسکا قرار دارد و در سال 1889 افتتاح شده است.

در سال 2017، ارزش بازار این شرکت در حدود 488 میلیارد دلار تخمین زده شد و آن را در بین 5 شرکت سهامی عام برتر دنیا قرار دارد.

از جمله شرکت های تابعه برکشایر هاتاوی می توان به نت جتز، پمپرد شف، فلایت سیفتی اینترنشنال، لوبریزول، خط آهن BNSF و دیری کویین اشاره کرد.

علاوه بر این، این شرکت 2.5 درصد سهام در اپل، 4.9 درصد سهام در کوکاکولا، 17 درصد سهام در آمریکن اکسپرس، 26.7 درصد در کرفت هاینز و 38.6 سهام در پایلوت فلایینگ دارد.

مسئولان این شرکت بر این باورند که علاوه بر تمرکز بر محصولات خود، باید برای سرمایه گذاری در بازارهای مختلف نیز، چشم باز و ذهن خلاق داشت.

7. رویال داچ شل (Royal Dutch Shell)، 240 میلیارد دلار:
شرکت رویال داچ شل که معمولا با نام شل مشهور است، جزو شش ابرشرکت برتر دنیا در صنعت نفت و گاز است. فعالیت های این شرکت شامل اکتشاف، تولید، پالایش، بازاریابی، توزیع و پتروشیمی است و در زمینه انرژی های تجدیدپذیر مثل انرژی باد و زیست سوخت، سرمایه گذاری کرده است.

این شرکت روزانه در حدود 3.7 میلیون بشکه نفت تولید می کند و در بیش از 70 کشور دنیا فعال است.شرکت رویال داچ شل در حال حاضر بیشترین ارزش بازار را در بازار بورس لندن دارد و سهام آن در بورس نیویورک هم معامله می شود.

شل در سال 1907 تأسیس شد و دفتر مرکزی آن در لاهه کشور هلند قرار دارد. در حدود 90 هزار نفر در سراسر دنیا برای این شرکت کار می کنند. مدیرعامل فعلی این شرکت، بن ون بردن نام دارد.

در سال 2016، این شرکت برای خرید گروه BG، 53 میلیارد دلار هزینه کرد. گروه بی جی شرکت نفت و گاز بریتانیایی و چندملیتی است.

6. فولکس واگن (Volkswagen)، 240.3 میلیون دلار:
فولکس واگن، یا خودروی مردم، شرکت خودروسازی آلمانی است. این شرکت در سال 1937 توسط جبهه کارگری آلمانی به درخواست رهبر وقت آلمان نازی، آدولف هیتلر بنا شد تا ماشینی مقرون به صرفه برای مردم تولید کند.

امروزه بازار اصلی این شرکت، آلمان و چین است. گروه فولکس واگن در حال حاضر بزرگ ترین شرکت خودروسازی دنیا است و برندهایی مثل اسکودا، MAN، اسکانیا، بوگاتی، بنتلی، لامبورگینی، SEAT و آئودی را تحت کنترل دارد.

دفتر مرکزی این شرکت در وولفسبورگ قرار گرفته است. این شرکت محصولات مختلفی از جمله اتوبوس، کامیون و خودروی سواری تولید می کند.

بیش از 600 هزار نفر در کارخانه های این شرکت مشغول به کار هستند. مدیرعامل فعلی شرکت، ماتیاس مولر است.

رسوایی آلایندگی خودروهای فولکس واگن در سال 2015 درآمد این شرکت را به شدت کاهش داد و این شرکت مجبور شد تا نیم میلیون خودرو را برای بازبینی فرا بخواند. با این حال همچنان فولکس واگن از برترین شرکت های تولید کننده خودرو و از جمله 10 شرکت بزرگ دنیا از نظر درآمد است.

5. تویوتا موتور، 254.7 میلیارد دلار:
تویوتا موتور، بزرگ ترین شرکت تولیدکننده وسایل نقلیه موتوری و پیشتاز ماشین های الکتریکی هیبریدی است. این شرکت تا ژانویه سال 2017 بیش از 6 میلیون تویوتا پریوس، خودروی برقی دوگانه فروخت. تویوتا مالک برندهای مشهوری چون لکسوس، دایهاتسو، هینو و رانز است.

تویوتا در سال 1937 پایه گذاری شد و دفتر مرکزی آن در شهر تویوتا قرار دارد. این شرکت بیش از 348 نفر کارگر دارد. مدیرعامل فعلی آن آکیو تویودا است.

تویوتا اولین شرکت خودروسازی است که در یک سال بیش از 12 میلیون واحد تولید کرده است و این روند از سال 2012 ادامه دارد.

البته این شرکت اخیرا به دلیل اشکال در ایربگ بخشی ار خودروها، یک میلیون از آنها را فراخواند. برنامه آینده این شرکت ورود در بخش تولید خودروهای بدون راننده و توسعه حضور خود در بازار خودروهای الکتریکی هیبریدی است.

شرکت تویوتا تلاش کرده با سرمایه گذاری بر روی کشورهای مختلف، فروش خود را در بسیاری از کشورها گسترش دهد. با همین سیاست گذاری توانسته بسیاری از بازارهای مهم در آسیا و اروپا را به تسخیر خود درآورد.

4. شرکت ملی نفت چین، 262.6 میلیارد دلار:
شرکت ملی نفت چین (CNPC) یک شرکت دولتی و بزرگ ترین شرکت متحد انرژی در این کشور است.علاوه بر نفت و گاز، این شرکت برای تمرکز بیشتر روی انرژی های تجدیدپذیر برنامه ریزی می کند تا با مشکلات مرتبط با حفاظت از محیط زیست مبارره کند و به نیازهای روبه رشد چین به عنوان یک عضو پیشرو در پیمان پاریس، پاسخ دهد.

شرکت CNPC، در سال 1988 افتتاح شد و دفتر مرکزی آن در پکن قرار دارد. مدیر عامل فعلی این مجموعه، ژانگ جیانهوا است و این مجموعه بیش از 1.7 میلیون کارگر دارد.

شرکت CNPC، در سال 2005 شرکت نفت قزاقستان را با مبلغ 4.18 میلیارد دلار خرید. این شرکت در حال حاضر ذخایر نفتی لازم را برای تولید 3.7 میلیارد بشکه نفت را دارد. همچنین شرکت ملی نفت چین برنامه های اکتشاف و تولید را در کشورهایی مثل ونزوئلا، ایران، تایلند و کانادا دنبال می کند.

در سال های اخیر و با بدقولی برخی از شرکت های اروپایی در ایرانف چینی ها فرصت را غنیمت شمرده و برای توسعه فازهای مختلف گازی و نفتی در ایران، سرمایه گذاری های کلانی را انجام داده اند. همین موضوع توانسته رشد بسیار زیادی برای این شرکت به همراه داشته باشد.

3. گروه ساینوپک (Sinopec)، 267.5 میلیارد دلار:
گرو ساینوپک در بخش های مختلف انرژی از جمله نفت، زغال سنگ، الکتریسیته و… فعالیت می کند. این شرکت روبه رشد، اخیرا قراردادهایی با شرکت های نفتی روسیه و مغولستان بسته است که البته تحت تأثیر رسوایی اخیر شرکت قرار گرفت. رئیس قبلی این مجموعه به جرم اختلاس و دریافت رشوه در زمان فعالیتش، به زندان افتاد.

گروه ساینوپک، در سال 1998 پایه گذاری شد و دفتر مرکزی آن در پکن قرار دارد. علاوه بر اکتشاف و تولید، این مجموعه در زمینه پتروشیمی، روان کننده و سوخت ها برای بازار چین فعالیت می کند.

رئیس فعلی شرکت، سو شولین و مدیرعامل آن وانگ یوپو است. این مجموعه بیش از 810 هزار کارگر دارد. سهام های شرکت های تابعه این گروه، در بازار بورس شانگهای، لندن، نیویورک و هنگ کنگ معامله می شود.

این شرکت پردرآمدترین شرکت نفتی در بین شرکت های مختلف است. هرچند بزرگی این شرکت به بزرگی دیگر شرکت های نفتی دنیا نیست؛ اما توانسته با برخی فعالیت ها، درآمد فوق العاده زیادی را به خود اختصاص دهد.

2. استیت گرید کورپوریشن (State Grid Corporation)، 315.2 میلیارد دلار:
استیت گرید کورپوریشن، شرکت برق دولتی چین، بزرگ ترین شرکت خدمات الکتریکی دنیا است.این مجموعه تولید تورین های برقی و مدیریت 24 شرکت برق را برعهده دارد. این شرکت اخیرا یک پروژه آزمایشی را در استان چینگهای اجرا کرده است و این منطقه را کاملا به انرژی های تجدیدپذیر مجهز کرده است.

شرکت استیت گرید در سال 2002 افتتاح شد و دفتر مرکزی آن در پکن قرار دارد. این شرکت بیش از 1.9 میلیون کارگر داشته و به بیش از 1.1 میلیارد مشتری، خدمات خود را ارائه می کند. در واقع موقعیت جمعیت بسیار زیاد چین کمک کرده تا این شرکت تا این حد بزرگ و پیشرفته شود.

استیت گرید سرمایه گذاری بر شرکت های مختلف دنیا را نیز در دستور کار خود قرار داده است. این شرکت برای برنامه های آینده خود قصد دارد که 11 میلیارد دلار در ساراواک مالزی سرمایه گذاری کند.

استیت گرید محصولات خود را به ایتالیا، فیلیپین، استرالیا و برزیل صادر می کند. همچنین این شرکت اخیرا با رسوایی اختلاس جمعی از مقامات ارشد روبه رو شد.

1. وال مارت، 485.9 میلیارد دلار:
شرکت وال مارت، شرکت خرده فروشی آمریکایی و دارای بزرگ ترین شبکه فروشگاه های زنجیره ای موادغذایی، سوپرمارکت ها و هایپرمارکت ها در جهان است.

این شرکت، اخیرا بخش تجارت الکترونیک هم راه اندازی کرده است و در حال حاضر، در صدر فهرست ثروتمندترین شرکت های دنیا قرار دارد. به ویژه راه اندازی بخش تجارت الکترونیک این شرکت و خرده فروشی آنلاین آن، رشد درآمدی فوق العاده ای را برای آن به ارمغان آورده است.

گستردگی این شرکت و درآمد و سرمایه های هنگفت آن باعث شده که بتواند بخش زیادی از بازار را تصرف کند و گوی رقابت را از رقیبان سرسختی چون آمازون و تارگت برباید.

شرکت وال مارت، در 11 کشور، خدمات تجارت الکترونیک دارد و تعداد فروشگاه های فیزیکی آن به 11 هزار فروشگاه می رسد که در 28 کشور دنیا پراکنده شده اند. دفتر مرکزی شرکت در بنتونویل در ایالت آرکانزاس قرار دارد. شرکت وال مارت در سال 1945 افتتاح شد.

این شرکت مالک مجموعه Asda در بریتانیا است و بیش از 2.3 میلیون نفر در سراسر دنیا برای وال مارت کار می کنند که 1.5 میلیون نفر آنها در آمریکا هستند.

اخیرا این شرکت به بیش از 200 هزار کارمند خود پاداش و ارتقاء شغلی داده است. برنامه های آتی شرکت، سرمایه گذاری بیش از 2.3 میلیارد دلار برای ارائه دستمزدهای بیشتر، تحصیل و آموزش است که فرصت های جدیدتر و بهتر و پاداش های بیشتری را برای کارمندان آن به دنبال دارد. مدیرعامل فعلی این شرکت، داگ مک میلان است.

شرکت وال مارت، 8500 شعبه، در 15 کشور دنیا دارد که تحت 55 نام تجاری مختلف، فعالیت می کنند. این شرکت، با نام تجاری «وال مارت» در آمریکا، در مکزیک با نام تجاری «وال مکس»، در بریتانیا با برند «آسدا»، در ژاپن با نشان تجاری «سیو» و در کشور هند با نام تجاری «بست پرایس»، مشغول به فعالیت است.

فروشگاه ها، تمرکز اصلی شرکت وال مارت هستند و درصد بالایی از سود خالص این شرکت را تأمین می کنند. اخیرا فروشگاه های آنلاین نیز در کنار فروشگاه های فیزیکی قرار گرفته اند و بخش زیادی از فروش شرکت را به خود اختصاص داده اند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>