اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان


پرینتر


سنس؛ یک اسکنر سه بعدی ارزان و در عین حال حرفه ای

نویسنده ی وبسایت تخصصی 3DScanEpert در نقد مفصلی که بر اسکنر سه بعدی Sense2 آورده است اشاره به موضوع جالبی می کند: "زمانی که اولین نسل اسکنر سه بعدی سنس در سال 2015 به بازار عرضه شد، من انتظار موفقیت این اسکنر را نداشتم. ولی این اسکنر سه بعدی ارزان و پرتابل توانست به یکی از موفق ترین اسکنرهای سه بعدی بازار تبدیل شود".

این نقل قول خود گویای بسیاری از ویژگی های خانواده ی کوچک اسکنرهای سه بعدی سنس است.کمپانی تولیدکننده ی این اسکنر سه بعدی، 3DSystems اولین کمپانی فعال در حوزه ی پرینت سه بعدی و به بیان بهتری ساخت افزایشی است. این کمپانی با وجود آگاهی از رابطه ی تنگاتنگ پرینت و اسکن سه بعدی و همچنین 30 سال تجربه در ساخت پرینترهای سه بعدی، زود تن به آب نزد. 3D Systems زمانی اولین اسکنر سه بعدی خود را به بازار عرضه کرد که حرفی برای گفتن داشت.

بعد از عرضه ی اسکنر سه بعدی Sense به بازار، انتظارات از نسل بعدی این اسکنر بسیار بالا رفت. ولی نکته ی جالب این است که وقتی 3D Systems اسکنر سه بعدی سنس2 را به بازار عرضه کرد، نه تنها انتظارات کارشناسان برطرف شد، بلکه فراتر از انتظارات هم عمل کرد. در میان انبوهی از اسکنرهای سه بعدی گران قیمت با کاربری پیچیده، دیدن یک اسکنر سه بعدی ارزان که توانایی جوابگویی به بسیاری از کاربردها را داشت بسیار جلب توجه کرد.

ناگفته نماند که اسکنر سه بعدی سنس2 (3D System Sense 2 3D Scanner) اسمی است که فروشندگان بر روی آن گذاشتند. این در حالی است که کمپانی 3D Systems در هنگام عرضه ی این اسکنر نام "نسل بعدی سنس" و یا "Next Generation Sense" را بر روی آن گذاشته بود.

مقایسه ی نسل اول و نسل دوم اسکنر سه بعدی سنس (Sense vs Sense2)

از نظر ظاهری و ابعاد، اسکنر سه بعدی سنس2 کاملا مشابه سنس1 است. همچنین بدنه ی Sense2 از همان پلاستیکی ساخته شده است که در Sense1 استفاده شده است. تنها تفاوت در قسمت داخلی این دو اسکنر است. در سنس2 برخلاف سنس1 که در قسمت داخلی دستگیره از یک پلاستیک شیری رنگ استفاده شده، از یک پلاستیک کاملا شفاف استفاده شده است.

در قسمت تحتانی سنس2 یک رزوه قرار داده شده است که برای قرار دادن آن بر روی سه پایه کاربرد دارد. در سنس2 هم همانند سنس1 از دکمه ی روشن خاموش خبری نیست!این نکته را می توان یک ضعف برای اسکنر سنس در نظر گرفت.هر دو اسکنر سنس1 و سنس2 از تکنولوژی تشخیص عمق اینفرارد استفاده می کنند. با این تفاوت که در سنس1 از سنسور PrimeSense Carmine 1.09 استفاده شده در حالی که در سنس2 از آخرین مدل سنسور SR300 اینتل بهره برده شده است.

بر روی کاغذ استفاده از سنسور SR300 اینتل به این معناست که رزولوشن دوربین تشخیص عمق از 240x320 به 480x640 پیکسل افزایش یافته است. رزولوشن دوربین رنگی این اسکنر حتی پیشرفت بیشتری را هم تجربه کرده است. رزولوشن دوربین رنگی اسکنر سه بعدی سنس2 از 240x320 به 1080x1920 پیکسل(Full HD) ارتقا پیدا کرده است.

نکته ی جالب این است که اسکنر سه بعدی Sense2 از همه ی جنبه ها نسبت به Sense1 برتری ندارد. کمینه ی فاصله ی قابل اسکن در سنس2(کمترین فاصله ای که در حین فرآیند اسکن سه بعدی، اسکنر می تواند نسبت به سوژه داشته باشد) همانند سَلَف خود 0.2 متر است. ولی بیشنه ی فاصله ی قابل اسکن تقریبا نصف بیشینه ی فاصله ی اسکن در اسکنر سه بعدی سنس1 است.

اسکنر سه بعدی Sense2 حداکثر می تواند اشیائی در فاصله ی 1.6 متری از خود را اسکن کند، در حالی که این عدد برای سنس1 برابر با 3 متر است! به تبع همین تفاوت بزرگ ترین سوژه ای که سنس2 می تواند اسکن سه بعدی کند ابعادی برابر با 2x2x2 دارد، ولی همین عدد در سنس1 برابر با 3x3x3 است. البته ناگفته نماند که برای یک اسکنر سه بعدی ارزان این اعداد هم برای بیشینه ی ابعاد قابل اسکن بسیار خوب است.

ضعف دیگر اسکنر سه بعدی Sense2 در این است که نرم افزار آن(RealSense) تنها از ویندوز پشتیبانی می کند و کاربران مک و لینوکس نمی توانند از آن استفاده کنند. البته با توجه به اینکه در ایران کاربران بسیار کمی از سیستم های عامل غیر ویندوز استفاده می کنند، این نکته مشکلی ایجاد نمی کند.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>