معیارهای طبقه بندی انواع هواساز:
انواع هواساز بهترین سیستم های تهویه هستند و می توانند سرمایش و گرمایش را در کنار یکدیگر فراهم کنند. حجم هوای تمیز که دما و رطوبت آن تنظیم شده برای یک مکان به بهترین شکل تامین می شود. دستگاه های هواساز را بر اساس معیارهای مختلف طبقه بندی می کنند.هواساز سقفی و ایستاده
از یک دیدگاه، هواساز به صورت سقفی یا ایستاده نصب می شود که این نوع طبقه بندی بر مبنای نحوه نصب دستگاه معرفی شده است. برای طراحی تمام مدل های هواساز، صرفه جویی در مصرف انرژی و حداکثر کارایی در تهویه هوا در نظر گرفته شده و بنابراین خرید آنها از هر جهت مقرون به صرفه خواهد بود.
انواع هواساز:
طبقه بندی هواساز بر اساس کاربرد و نحوه استفاده:
از نظر نوع کاربرد، انواع هواساز به هواسازهای صنعتی، هواساز هایژنیک، هواساز خانگی و هواساز آپارتمانی دسته بندی می شوند.
هواسازهای خانگی و آپارتمانی تقریباً مشابه هستند و ظرفیت متوسط برای آنها مناسب تر است. هواسازهای صنعتی، بزرگ ترین نوع هواساز هستند که با ظرفیت بالا کار می کنند و مجهز به فیلترهای قوی برای تهویه هوای آلوده محیط های صنعتی هستند.
اجزای هواساز:
در تقسیم بندی دیگر، هواسازها به صورت تک کاناله و چند کاناله تقسیم بندی می شوند. هواساز تک کاناله یک مجرا برای توزیع هوا دارد، اما در هواسازهای چند کاناله به صورت انشعاب، کانال کشی برای هدایت هوا انجام می گیرد. به این هواسازها، هواساز تک منطقه ای و چند منطقه ای هم گفته می شود.
ساده ترین نوع هواساز همان هواسازهای آپارتمانی و خانگی هستند. یک هواساز، مجهز به کویل گرمایشی و سرمایشی، فن، فیلترها و مجراهای ورودی و خروجی هوا است. این اجزا برای انواع هواساز وجود دارند. توان و قدرت این تجهیزات بر اساس تامین هوای تهویه شده و بر مبنای متر مکعب در هر ساعت گزارش می شود.
پارامترهای تعیین کننده قیمت انواع هواساز: