اپلیکیشن زینگ | باربری آنلاین
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل

تماس تلفنی

دانلود زینگ
خانه اپلیکیشن زینگ سامانه صادرات و واردات فروشگاه خدمات اطلاعاتی
خدمات جانبی
تماس با ما
زینگ - سامانه جامع حمل و نقل کشوری

تماس تلفنی

دانلود زینگ

جستجو
عضویت در سامانه صادرات، واردات، تجارت
گروه بازرگانی هومان پویان

لوله جوشی درز دار

لوله جوشی درزدار (welded pipe) یا لوله درزجوش یا لوله درزدار به لوله هایی گفته می شود که به وسیله جوش دادن و فرم دهی ورق های فولادی در اندازه و جنس های متفاوت شکل می گیرند. کاربرد لوله درزدار به عنوان رابط در ساختمان ها است. همچنین در برخی صنایع نیز می توان از لوله جوشی درزدار برای انتقال سیالات نیز استفاده کرد.

لوله جوشی درزدار

اصطلاح عامیانه این نوع لوله فولادی, لوله سیاه است که شاید در خانه و ساختمان ها زیاد دیده باشید. به دلیل مقاومت بالای لوله های درزدار از آن ها می توان در هر شرایط اب و هوایی و محیطی استفاده کرد. در این مقاله از پیاتک می خواهیم به موضوع لوله درزدار و نحوه تولید آن بپردازیم و در انتها تفاوت لوله درزدار با لوله های بی درز را بیان می کنیم.

همان طور که در ابتدا هم گفته شد لوله درزدار به وسیله لوله کردن ورق و جوش کاری درز آن تولید می شود. این لوله ها در اندازه ها و ضخامت های مختلف موجودند و بسته به نیاز مصرف کننده قابل استفاده هستند. لوله های درزدار بر اساس نوع جوش تقسیم بندی می شوند و بر اساس این نحوه جوش کاری, کابرد آن ها مشخص می شود.

انواع لوله درز جوش

برای تولید لوله درزدار 3 روش وجود دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد:

لوله درزدار مخفی ERW

در این روش با ایجاد آمپر بالا توسط دستگاه الکتریکی جوش باعث به وجودآمدن حرارت در لبه های درز جوش می شود. این حرارت بالا در لبه های درز جوش باعث ذوب شدن این لبه ها گردیده که منجر به جوش خوردن دو لبه اتصال می شود. اصطلاحا به این روش جوشکاری لب به لب نیز می گویند ونیاز به هیچگونه الکترود ندارد.

لوله درزدار جوش به صورت اسپیرال SAW

این روش جوشکاری فرکانس بالا می باشد که در این روش عبور جریان برق با فرکانس بالا در لبه های درز جوش باعث حرارت زیادی شده که منجر به ذوب شدن لبه و جوش خوردن آنها می گردد. در این روش کنترل حرارت جوش و در نتیجه کیفیت آن بیشتر از روش قبلی می باشد. در هر صورت این لوله ها عموماً جهت مصارف صنعتی و فشارهای پایین کارایی دارند وبرای فشارهای بالاتر باید از لوله های مانیسمان استفاده کرد

لوله درزدار ماهیچه ای مستقیم EFW

این شیوه که خود دو نوع القایی و رسانشی دارد برای اولین بار در سال 1920 انجام شد. در آن زمان ها ساخت لوله به شیوه جوش مقاومتی با فرکانس پایین انجام شد که در طی 40 سال بعد به فرکانس بالا تبدیل شد. در این شیوه دو سر ورق با استفاده از جریان الکتریکی به حالت خمیری در می آید سپس با اتصال این دو لبه به یکدیگر لوله شکل می گیرد.

از بین 3 روش بالا, روش جوشکاری مقاومت الکتریکی یا درز مخفی(ERW) و روش جوش کاری ذوبی الکتریکی یا درز مستقیم (EFW) برای لوله هایی با قطرکم و برای لوله هایی با قطر بالا از هم 3 روش می توان استفاده کرد.

کشتیرانی
حمل زمینی
وانت
حمل هوایی
نظر شما
نام و نام خانوادگی:

شماره تماس (نمایش داده نمی شود):

کد امنیتی: captcha

متن پیام: (نظر شما پس از بررسی منتشر خواهد شد)


مطالب مرتبط:
مخفی کردن >>